Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tez jestem za drugim, a to z takich oto powodow:

I

Ikar spada na widza i perspektywa jest lepsza dla budynku, a co za tym idzie, bedzie najbardziej dynamiczna kompozycja.

II

Poki co nalepiej do tego kadru pasuja skrzydla. Chodzi o to ze lopocza w przeciwnym kierunku. Na innych ciezko stwierdzic jak on leci.

A tak poza tym, to uwazam ze nic nie trzeba zmieniac w jego wygladzie. Postac jest bardzo przerysowana i o jakiej kolwiek nie znajomosci anatomi nie ma tu mowy. To samo tyczy sie ucha.

Pozdrawiam i powodzenia :)

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie wiem czy to jeden z głosów w mojej głowie czy zostało to napisane ale coś kojarze że miał być też dedal wiszący na kratach... czyli będzie też budynek, a'ight?

śmichowy jest II:P

Napisano

owszem miał być budynek :)...tymczasem przywidziało mi sie tak: Kadr nr.2 ale Ikar jest podwieszony na uwaga uwaga...na wyyje.......anym wielkim dzwigu, którego łancuch za chwile peknie...swiry latac nie umieja, a z tym dachem nie wiem czemu w jednej sekundzie pomysł wydał mi sie banalny :| dzwig natomiast jakis taki bardziej abstrakcyjny bedzie imo...sie zobaczy jeszcze ;) bo pomysły zaczely mi uderzac troche :/

Napisano

Dzieki za wsparcie :) Oka czyli jednak bedzie tak jak na załaczonym imidzu ;) Myslałem coby moze nasz przyszły denat sam sobie tej linki nie podgryzał, byłaby to zawsze symbolika jakas ;) Pozdrawiam...acha dzwig juz ukulałem prawie ale to co tu widac to tylko układka wiec sorki za jakosc

5b79f1a653049edd.jpg

Napisano
...może dedal będzie operatorem dźwigu?:P

Taki miałem pomysł na poczatku, niestety nie bedzie go widać tam w dali wiec pomysł odpadł...

Napisano

JmTm00 -> mi w twarzy nie pasuje to, że jest tak pociągła. Myślałeś może o zabawie w FFD`owanie twarzy? Szczególnie w okolicach brwi. Może zaostrzyć niektóre krawędzie twarzy, żeby dodać postaci bardziej szalonego wyrazu twarzy?

Poeksperymentowałbym troszkę też z palcami. Grubsze momentami (okolice stawów), może większe itd.

Napisano

Scena prawie jak z Misia :) Kadr fajny tylko podkreśl perspektywę, może ten dźwig z prawego dolnego rogu na ukos w okolice środka górnej krawędzi obrazu. Może Dedal z jabolem lecący za nim ? :/~

Napisano

Wygląda super i charakter ma niesamowity- niewiele więcej da się powiedzieć bo tak naprawdę widać że sam najlepiej wiesz co robić. Trzymam kciuki i oby tak dalej.

Napisano

nie wiem czy ten dzwig jest koneiczny., sam koles jest wypas.... a ten dzwig to taki zbyt racjonalny jak do jego polozenia.....

z tego co wiem to wariaciu zlaza z muru po promieniu latarki, boja sie najbardziej ze ktos zgasi latarke i spadna :)

Napisano

RK, weinert -> Dzieki za pamieć, oj niestety bardzo sie o...tego...powiedziałem sobie ze poki nie rozwiaze problemu z normalkami to niech se Ikar wisi ;) Pozdrawiam

Napisano

JmTm00 - morowo. ;)

bardzo sympatycznie to wyglada , podziel sie wiedza(siateczka stóp i dłoni :)

albo ogolnie siatką (zoom+) bo jestem ciekaw jak stopy itp wymodelowales.

Pozdrawiam Loco Sasco

ps. jesli oczywiscie chcesz :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności