wooka Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 Tez jestem za drugim, a to z takich oto powodow: I Ikar spada na widza i perspektywa jest lepsza dla budynku, a co za tym idzie, bedzie najbardziej dynamiczna kompozycja. II Poki co nalepiej do tego kadru pasuja skrzydla. Chodzi o to ze lopocza w przeciwnym kierunku. Na innych ciezko stwierdzic jak on leci. A tak poza tym, to uwazam ze nic nie trzeba zmieniac w jego wygladzie. Postac jest bardzo przerysowana i o jakiej kolwiek nie znajomosci anatomi nie ma tu mowy. To samo tyczy sie ucha. Pozdrawiam i powodzenia :)
crooll Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 nie wiem czy to jeden z głosów w mojej głowie czy zostało to napisane ale coś kojarze że miał być też dedal wiszący na kratach... czyli będzie też budynek, a'ight? śmichowy jest II:P
JmTm00 Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Napisano 11 Sierpień 2006 owszem miał być budynek :)...tymczasem przywidziało mi sie tak: Kadr nr.2 ale Ikar jest podwieszony na uwaga uwaga...na wyyje.......anym wielkim dzwigu, którego łancuch za chwile peknie...swiry latac nie umieja, a z tym dachem nie wiem czemu w jednej sekundzie pomysł wydał mi sie banalny :| dzwig natomiast jakis taki bardziej abstrakcyjny bedzie imo...sie zobaczy jeszcze ;) bo pomysły zaczely mi uderzac troche :/
Master Kiełbaster Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 Jak ma być dźwig to kadr nr 2 by było go widać trochę.
KLICEK Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 super :D:D skoncz a przewiduje Ci pucharek kolo nicka ;)
JmTm00 Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Napisano 11 Sierpień 2006 Dzieki za wsparcie :) Oka czyli jednak bedzie tak jak na załaczonym imidzu ;) Myslałem coby moze nasz przyszły denat sam sobie tej linki nie podgryzał, byłaby to zawsze symbolika jakas ;) Pozdrawiam...acha dzwig juz ukulałem prawie ale to co tu widac to tylko układka wiec sorki za jakosc
crooll Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 czyli że mentalni przyszli poskakać na bandżi?:-) może dedal będzie operatorem dźwigu?:P
JmTm00 Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Napisano 11 Sierpień 2006 ...może dedal będzie operatorem dźwigu?:P Taki miałem pomysł na poczatku, niestety nie bedzie go widać tam w dali wiec pomysł odpadł...
Leru Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 JmTm00 -> mi w twarzy nie pasuje to, że jest tak pociągła. Myślałeś może o zabawie w FFD`owanie twarzy? Szczególnie w okolicach brwi. Może zaostrzyć niektóre krawędzie twarzy, żeby dodać postaci bardziej szalonego wyrazu twarzy? Poeksperymentowałbym troszkę też z palcami. Grubsze momentami (okolice stawów), może większe itd.
Gomez Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Scena prawie jak z Misia :) Kadr fajny tylko podkreśl perspektywę, może ten dźwig z prawego dolnego rogu na ukos w okolice środka górnej krawędzi obrazu. Może Dedal z jabolem lecący za nim ? :/~
RK Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Wygląda super i charakter ma niesamowity- niewiele więcej da się powiedzieć bo tak naprawdę widać że sam najlepiej wiesz co robić. Trzymam kciuki i oby tak dalej.
vv3k70r Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 nie wiem czy ten dzwig jest koneiczny., sam koles jest wypas.... a ten dzwig to taki zbyt racjonalny jak do jego polozenia..... z tego co wiem to wariaciu zlaza z muru po promieniu latarki, boja sie najbardziej ze ktos zgasi latarke i spadna :)
sanki Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 pracka super, imho to powinien byc dedal, a ikar to drugi szaleniec ktory nie mial tyle szczescia.
RK Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 Dobrze żarło i zdechło... szykujesz jakąś wunderwaffen czy po prostu się o... tego...
JmTm00 Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Napisano 23 Sierpień 2006 RK, weinert -> Dzieki za pamieć, oj niestety bardzo sie o...tego...powiedziałem sobie ze poki nie rozwiaze problemu z normalkami to niech se Ikar wisi ;) Pozdrawiam
lord_saskybody Napisano 22 Październik 2006 Napisano 22 Październik 2006 JmTm00 - morowo. ;) bardzo sympatycznie to wyglada , podziel sie wiedza(siateczka stóp i dłoni :) albo ogolnie siatką (zoom+) bo jestem ciekaw jak stopy itp wymodelowales. Pozdrawiam Loco Sasco ps. jesli oczywiscie chcesz :)
JmTm00 Napisano 22 Październik 2006 Autor Napisano 22 Październik 2006 heh, dzieki. Nic w tym szczególnego nie ma z tego co pamiętam, jak tylko odkope gdzieś ten modelik to pokaże :]
satanicus1991 Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 jej, chyba w zyciu nie widzialem modeliku postaci, ktory by tak do mnie przemawial. moze to daltego, ze mam z nim cos wspolnego (patrz avatar XD), tyle ze kaftanik... tfu kamizelke zakladam tylko od swieta :P
Rekomendowane odpowiedzi