gaspar Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Witam, heh pomysł mam prosty chciałbym pokazac taki gliniany kubek w z materiałami i oświetleniem które by stworzyły odpowiedni nastrój. Nie marzę nawet o nominacji, po prostu chce się nauczyć troszkę renderowania, oświetlenia oraz materiałów korzystając z tematu bitwy ;) Mam nadzieje, że zadania mnie nie przerośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnyMan Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Heh, a po tytule już się spodziewałem jakiejś Dano-Brownowskiej maskarady ze zmumifikowaną Marią Magdaleną w roli głównego, ekhm... eksponatu... Ulżyło mi:D. Powodzenia życzę;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2006 Prawdę mówiąc pomyślałem troszkę, na gralla wrzucę może jakieś logo ala żywiec a zamiast wina takie złociste i pieniste w środku. "Prawie" przecież robi różnicę :) Urban Legends - jeżeli oczywiscie to jescze w temacie będzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 hehe temat do poprawy :P ee pozatym powodzenia :) hehno wlasnie grala wyobrazalem sobie raczej jako gliniany kubek pasterza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 czyli legendarny przedmiot do kanibalizmu rytualnego w stylu picie wina jako substytutu krwi, tez wesolo :) duzo drastycznych mitow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 gaspar -> witam w Bitwie i życzę powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi