streaker Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Problem w sumie głupi, otóż normalnie miałem 2monitory, ale drugi, dodatkowy powędrował do serwisu, trzmałem na nim wszystkie dodatkowe okna (materials, render dialog, environment and effects, particle view) i teraz po odłaczeniu 2-go monitora nie moge sie do nich dostać, tak jakby max chciał je wyświetlić na ich dawnym miejscu...
owca Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 mógłbyś w sumie napisać co próbowałeś robić żeby się tego pozbyć ale zakładając że nic nie zrobiłeś ja bym najpierw zresetował ustawienie okienek w maksie i w ustawieniach karty graficznej zmienił ustawienie na jeden monitor (jeśli się samo jakoś nie zmieniło). Od biedy możesz spróbować ponownej instalacji programu. Jak nie zadziała żaden z moich sposobów to na mnie nie krzycz.
Plastique Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 3dsmax.ini albo jakis inny pilk ini, juz niepamietam ktory trzeba wywalic i bedzie cacy. ale chyba to wlasnie 3dsmax.ini. pozdrawiam
Bzyku Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 wez przenies plik 3dsmax.ini gdzies do innego katalogu wtedy wszystko powinno byc standardowo na jeden monitorek a zrezszta na forum bylo to juz nieraz
Gordy Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 a próbowałeś w ustawieniach karty graficznej wyłączyć rozszerzenie pulpitu.
Master Kiełbaster Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 zwieksz rozdziałke, może coś zobaczysz.
Rekomendowane odpowiedzi