Gość kuba<pl Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Może mi ktoś pomuc wymodelować [ulice ale bez terenu i chodnika chodzi mi o samą ulice gdzięś tak na długość monitora 17c] bo niejestem zabardzo obeznany z 3ds max 8 niewiem gdzie co nacisnąć dopiero go dzisia dostałem prosze o dokładne opisany krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 popraw temat bo nie wiele mówi przeglądającym forum ;) wiecej o tym znajdziesz w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot12 Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Może wystarczy utworzyć boxa i nałożyć teksture? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 na długość monitora ?? to ja chyba jeszcze za mało umiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Po co ci ta ulica? Jeśli do 3d, to i tak nie będziesz umiał nic z zrobić :) Jeśli na tapetkę, czy cuś, to zrób sobie lepiej zdjęcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 po co Ci taka krotka ulica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi