kuba1 Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 Wie ktoś jak zrobić mały pasek trawy programem 3ds maź 8 bo ja wogle niewiem jak cokolwiek tam zrobić więc prosze tłumaczyć krok po kroku gdzie trzeba co naciśnąć. TEKSTURA MA BYĆ JAK NATYM ZDJĘCIU
Ania Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 http://www.cgtutorials.com/ w polu search wpisz grass, znajdzie ci kilka tutków. a bitmap prosto z twojej płytki, hmm, nienajlepszy pomysł. lepjej daj załącznik na forum albo załaduj na imageshack.us, i jeszcze lepjej jako .jpg a nie .bmp
kuba1 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Napisano 6 Sierpień 2006 Nie zabardzo wiem oco ci chodzi bo się zadobrze natyn nieznam chodzi mi o mały pasek trawy bo chce w pewnej grze załatać nim dziure w pewnym sensie
cta Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 musisz iść do OBI i kupić ziarenka trawy później wymodeluj je w programie wrzuć tam gdzie chcesz, żeby urosły, podlewaj i czekaj aż sie zrobi trawka :)
JunioR Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 Ania bardzo fajny link THX ;] kuba1 po pierwsze nie wyswietla ci towjego obrazka, zamiesc go na imageshack.us i podaj link, po drugie wpisz w google: grass+tutorial i powinno pomóc. ide spać paa :p
Rekomendowane odpowiedzi