Pietrek Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Witam Jakiś czas temu zacząłem bawic się w 3ds, konkretnie tworzyc model mojej osoby. Chciałbym się z wami podzielic owocami mojej pracy. Zdaję sobie sprawę, że jest w niej pełno błędów, ale nie mam pojęcia jak je naprawic. Tekstura jest słabej jakości, ponieważ tworzyłem ją jakiś czas temu na potrzeby gry w Operation Flashpoint. Krytyka i porady mile widziane. Dziękuję za uwagę. Semper Fi. PS: to jest pierwszy model w 3d jakie kiedykolwiek zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 No tak spoko , pewnie sie naogladales siateczek przed robotą, skoro to pierwszy model xD , odrazu rzuca sie na oczy ta dolna warga przy kaciku tam , i to wglebienie na linii dolnej wargi z boku, pod taka górką, zrob to duzo mniejsze, chyba cien na referce Cie zmylil trochę. Az sie boje nastepnych modeli, huh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 łoł men! pierwszy model i wygląda jak człowiek :o trochę masz bugów w okolicy ust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Ładnie! Tylko kilka bugów, o którym już wspomnieli poprzednicy, ale robi pozytywne wrażenie. Mógłbyś renderek dać w większej rozdziałce. Ile to dłubałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 wyjatkowo ladnie na "zaczalem sie bawic" to sie juz nadaje do zycia.... ma jeszcze potkniecia.....ale jest dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietrek Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Robiłem to jakieś 10 godzin może mniej, rozłożone na dwa dni. I faktycznie, naogladałem się dużej ilości siatek i robiłem model równolegle z tutioralem od Erica Maslowskiego. Semper Fi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Wolę patrzeć na sam model niż na render z teksturami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietrek Napisano 12 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2006 Ummm W przyszlosci chcialbym animowac tą twarz, czy znacie jakis tutioral odnosnie animacji Twarzy? Semper Fi. Pietrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi