Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Może jakiś miejski krajobraz. W końcu to miejski samochód (chyba).

• Odpowiedzi 140
  • Wyświetleń 10,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Hmmm ... gdzie sie podzialy moje rendery na forum ??? Czy ktos wie dlaczego zostal jeden obrazek ??

Napisano

Dlatego lepiej miec obrazki na swoim serwerze :)

pozdr

Napisano
  • Autor

Pare osob mowilo ze felgi sa do d*** wiec zrobilem inne. Mam nadziej ze sie beda podobaly. Musze jeszcze poprawis reflektory bo sa krzywo i maske tez by sie przydalo poprawic :P Pozdrawiam i zycze wesolych swiat !!! :D

Napisano
  • Autor

I jeszcze jedno ujecie. Pablo : odnosnie kopiowania zdjeci na serwer to nie jest to dla mnie za wygodne wiec wole tu umieszczac :) Mam nadzieje ze juz wiecej sie poprostu taki problem nie pojawi :) Pozdrawiam !!

Napisano

nice nice...tylko kiedy wypelnisz te dziury gdzie powinna byc chlodnica?:P

pozdr

Napisano
  • Autor

Zrobie chlodnice :) Mylslalem zeby zrobic silnik ale niestety nie mam zadnego zdjecia. Jezeli ktos ma zdjecie silnika jakiegos Citroena w miare podobnego to bardzo prosze aby podeslal mi na mila [email protected] :D

Napisano

Model ogólnie ładny. TYlko nie za barzdo podoba mi się ten przód. Tzn. reflektory i wlot powietrz do chłodnicy. A te szyby to tam wogóle są czy nie, bo coś ich nie widać.

Napisano
  • Autor

No szyb ne widac bo nie wiem jak zrobic material w brazilu zeby szyby byly realistyczne :( Co do reflektorow to sam je wymyslilem i takie juz zostawie.

Napisano

Bez przesady Sikham. Pierwszy render jest bardzo fajny. W modelu są pewnie jakieś błędy, ale ogólnie prezentuje się nieźle. Brakuje szczegółów, oraz dopracowania wnętrza (materiały!!). Mi się jak na razie podoba. Czekam na scenkę :]

Napisano
  • Autor

No ja ocenil bym sie torche wyzej .... dal bym sobie 3, moze 3+ :) Faktycznie model nie wyszedl najlepiej i dlatego chce go skonczyc. To moj srugi samochod wiec kolejne napewno byda lepsze o ile bede mial zapal do robienia .... niestety to mi czasami mija i tak bylo w przypadku tego modelu. Mam jednak nadzieje ze zrobie jakis kolejny samochod .... a teraz to ja sie zabieram do nauki i czekam na SYLWESTRA :D

Napisano

ehhh widze opozycje sei zawiązuje ;)

zaraz pokaże co mi sie niepodoba :)

Napisano

zaznaczyłem co mnie razi

oczywiście możesz sie niezgodzić zemną itp :P

Napisano
  • Autor

Juz tam gdziej ktos napisal ze mam \"ciekawe podejscie\" :) Wiec ... wyszedl mi ten model jak wyszedl, moze nie jest podobny w 100% do oryginalu ale az tak mi na tym nie zalezy. Moze nastpeny wyjdzie lepiej. chce poprostu skonczyc ten model i chce zeby byl w miare ladny :)

Napisano

Skończysz go skończysz...kiedyś na pewno :D A teraz nie smęć, tylko popraw to, co pokazał sikham, bo jak tak patrzę to mnie też te \"szcxzegóły\" irytują troszkę;) I ma być podobny w 100% do oryginału:]

Napisano
  • Autor

Zobaczymy :D Nie bedzie podobny w 100% do oryginalu bo szczerze mowiac nie chce mi sie tego juz poprawiac :P Ale dzieki za zainteresowanie :D Bede staral sie poprost uwyliminowac razace bledy ale bledy modelu a nie odstepstwa od oryginalnego c3 :D

Napisano
  • Autor

No nie wiem wlasnie. Byl juz jeden pomysl odnosnie pustyni. Model mogl by stac na jakiejs pustyni. Pomysl moze i fajny tylko nie wiem jak z wykonaniem. Moze cos pomecze pozniej bo napewno finalna praca byla by ciekawsza :) Chetnie wyslucham rad na temat jakiegos otoczenia :P Pozdrawiam !

Napisano
  • Autor

Pomysl fajny tylko jak mowilem gorzej bedzie z wykonaniem tego. Nigdy nie robilem zadnej wizualizacji pomieszczenia itp. tazke nie wiem co bedzie z tym otoczeniem :P Pewnie wogole go nie zrobie :) ps. tak dla zabawy zrobilem rendera z mapka HDRI ale nie wyglada to chyba za ladnie. Teraz renderuje jeszcze jedno ujecie to wrzuce to chyba zaraz ;)

Napisano

Maxim..jesli nie sprobujesz to nie bedziesz wiedzial czy Ci wyjdzie :) ja tak samo na poczatku mysalem o robieniu samochodow..a teraz jak robie ?!:D

pozdr

P.S.

Dzieki Batou :)

Napisano
  • Autor

Hmmmm .... no moze sie skusze :) Wlasnie mi sie komp zawiesil przy renderowaniu ... ostatnio bardzo czesto mi sie to zdarza :(

Napisano
  • Autor

Scenierai fajan tylko skad wezme takie textury. Chcialbym zorbic bardzo scenieria ale obawiam sie ze mi nie wyjdzie nic z tego :) Mylse ze sprobuje cos zrobic ... jeszcze nie zdecydowalem sie co ale moze cos pomecze :D

Napisano

Dawaj, dawaj....

Taki woz a ty nie chcesz go snkonczyc...??

P.S. Co ci jeszce zostalo do wymodelowania...??? :)

Bo jak dla mnie to swietnie wyglada ;)

Napisano
  • Autor

A wiec przydalo by sie zrobic jeszcze pare elementow we wnetrzu i zabudowac atrape z przodu. Po taki komentarzu dorazu lepiej :D Moglbym dorobic jeszcze duuuzo szczegolow ale mi sie nie chce a chce skonczyc juz ten model i jakos nie moge :( Dobra ... nie gadam tyle i postaram sie wrzucic cos niebawem a teraz dorzucam jakiegos rendera ktorego jeszcze tu nie wrzucilem :P

Napisano

Wazne!

Wrzuc znaczek Citroen\'a- a nikt nie przyczepi sie do tozsamosci pojazdu :D:D:D:D

Pozdrowienia

P.S: Musisz mi koniecznie zdradzic jak zrobiles te swietny lakier. Mowie serio..:)

Napisano
  • Autor

Normalnie .... w reflections Faloff (BRAZIL) i tyle :) Environment - białe chyba, podłoga szara :)

Napisano
  • Autor

Nie .. zostawe tak jak jest. (nie chce mi sie) a pozatym musial bym sie nameczyc zeby zrobic cos ladnego. Jak wogole to skoncze to bedzie OK i moze zabiore sie za cos nastepnego.