Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Przedstawam moją WIPrackę przedstawiającą kuchnie. Używam 3ds Max 5 i finalRender\'a, ale finala dopiero poznaje, więc przydały by mi sie opinie doświadczonych w tym renderze.

O to pierwszy render:

kuchnia-wip1.jpg

A to lekko polepszony:

kuchnia-wip2.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No ja w tym rendererze nie jestem doświadczony ale nie trzeba eksperta żeby powiedzieć że coś jest nie tak z ustazwieniami. Te rogi ścian są za bardzo rozświetlone. i na tym \"czymś\" na suficie tez to nie wygląda dobrze - za mało \"samples\" (nie wiem czy e FR to sie akurat tak nazywa, ale chyba wiesz o co chodzi) Ogólnie jednak ciekawie i przyjemnie. Pozdrawiam

Napisano

No że jest za jasno przy rogach to już wiesz. Ale ja sądze że jeszcze można dożucic nad blatami [przy suficie] jakies male reflektorki halogenowe .... i bedzie całkiem ciekewie. Sproobooj..

Napisano

moze byc z tego ciekawa praca, ale popracuj nad tymi naroznikami (jakim renderkiem renderujesz??)

Napisano

Mam wrazenie ze ta scena przedstawia duzy pokoj z aneksem kuchennym a nie kuchnie. Ale moze tak jest twoja koncepcja. Pracuj dalej sluchaj innych uwag a wyjdzie cos naprawde fajnego.

Zapraszam na mojego wipa:

Napisano

Przestarzen , jest pusta ? Nie ma szczególów hmmm no moze troche ale to ciagle za malo , fajnie sie zapowiad ai przyjemne dla oka , uralnione , za co gratulacje , ale za malo ukazane , \"where is more ?\"