misiek100 Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Przedstawam moją WIPrackę przedstawiającą kuchnie. Używam 3ds Max 5 i finalRender\'a, ale finala dopiero poznaje, więc przydały by mi sie opinie doświadczonych w tym renderze. O to pierwszy render: A to lekko polepszony:
Yano Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 No ja w tym rendererze nie jestem doświadczony ale nie trzeba eksperta żeby powiedzieć że coś jest nie tak z ustazwieniami. Te rogi ścian są za bardzo rozświetlone. i na tym \"czymś\" na suficie tez to nie wygląda dobrze - za mało \"samples\" (nie wiem czy e FR to sie akurat tak nazywa, ale chyba wiesz o co chodzi) Ogólnie jednak ciekawie i przyjemnie. Pozdrawiam
ARCTIC Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 No że jest za jasno przy rogach to już wiesz. Ale ja sądze że jeszcze można dożucic nad blatami [przy suficie] jakies male reflektorki halogenowe .... i bedzie całkiem ciekewie. Sproobooj..
kulexy Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 moze byc z tego ciekawa praca, ale popracuj nad tymi naroznikami (jakim renderkiem renderujesz??)
Marcin_ps Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 kulexy moze bys od czau do czasu tez czytal posty a nie tylko brazki ogladal :P
Glonex Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Mam wrazenie ze ta scena przedstawia duzy pokoj z aneksem kuchennym a nie kuchnie. Ale moze tak jest twoja koncepcja. Pracuj dalej sluchaj innych uwag a wyjdzie cos naprawde fajnego. Zapraszam na mojego wipa:
SiD Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Przestarzen , jest pusta ? Nie ma szczególów hmmm no moze troche ale to ciagle za malo , fajnie sie zapowiad ai przyjemne dla oka , uralnione , za co gratulacje , ale za malo ukazane , \"where is more ?\"
Rekomendowane odpowiedzi