misiek_ Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Hej chce wziąć wdział w bitwie Tytuł mojej pracy to "Waligóra i Wyrwidąb" W założeniu moja praca ma przedstawiać dwóch olbrzymów niewielkiego wzrostu w akcji. [...]Coś ty za jeden? Ja jestem Wyrwidąb. A cóż to znaczy Wyrwidąb? To znaczy, że z korzeniami najsilniejsze dęby wyrywam.[...] [...]coś ty za jeden? Ja jestem Waligóra, że największą górę, jak się podsadzę, tak zrównam z ziemią.[...] [ATTACH]37261[/ATTACH]
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Do dzieła zatem i...witam w bitwie :) Powodzenia
SirAnen Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 O..zesz:) Jedziesz stary, szybko rob zeby Leru nie mogl sie wpisac :P
Leru Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 misiek_ -> jednak wpisałem ;) Witam i powodzenia życzę!
misiek_ Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Napisano 9 Sierpień 2006 dzięki za powodzenie i nawzajem już zrobiłem pewien postęp jak narazie robię postać olbrzyma (wiem siatka marna ale człeka modeluje pierwszy raz) nasamym końcy postaram sie poprawić postać - posture i umięśnienie teraz została mi najcięższa część - głowa
misiek_ Napisano 13 Sierpień 2006 Autor Napisano 13 Sierpień 2006 to mam już wstępnie zrobionom facjate troche śmieszna(w założeniu waligóra i wyrwidąb są braćmi więc będą do siebie troszke podobni )
kubi Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 Głowa do poprawki, strasznie pognieciona facjata i zbyt duże wcięcie w szczęce.
Rekomendowane odpowiedzi