Napisano 23 Wrzesień 200222 l zapytowuje sie niniejszym:)) Jak tam przygotowania lancerników???? Ilu chetnych i kto tak na 100% bedzie sie ze swoim lancernikiem wystawiał do bitwy??? Ja jesli mi wystraczy czasu to zamierzam sie pokazac:)) Kto jeszcze??? Lookas
Napisano 23 Wrzesień 200222 l No patrzcie, patrzcie :D:D:D:D Dziewczyny biorą się do robienia samochodów... :o Panowie DO BRONI!!! :)
Napisano 23 Wrzesień 200222 l witam!!! Co w tym zlego ze plec przeciwna bedzie robila samochody niech sobie robia co chaca mi i tak to bedzie podobalo bo to co zrobione kobieca reka jest lepesze :D co wtym zlego :)??? pozdrawiam
Napisano 24 Wrzesień 200222 l damn!!!!!:))) Gotham, ales sie czepił jednej literówki:)))))) może tak tes na płeć czy cóś bo jak widze wierzysz we wszystko co przeczytasz:))))) No chba, ze nie czytasz sprostowań:)))) Pozdro Lookas
Napisano 24 Wrzesień 200222 l Hihi... No już dobrze dobrze... Niech ci będzie... Tak wiem bywam upierdliwy... Ale ta literówka do tej pory mnie nieziemsko bawi... Hihi
Napisano 24 Wrzesień 200222 l Ja startuje. Raczej dla zabawy i porowniania swojego modelu z innymi. Adek pisal za ma juz 3 zgloszenia.
Napisano 25 Wrzesień 200222 l qrcze mam problem bo moge nie zdązyc:(((((((( Ostatnio mam mase roboty, a tu koniec wrzesnia za pasem............. Ostateczny deadline to 30wrzesnia???? Kto wie???? Lookas
Napisano 25 Wrzesień 200222 l witam !!! Moment jest jakis konkurs czy co jakies prownanie prac ???? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa powiedzcie przydalo by sie wziasc udzil :P ale jak do 30 wrzasnie to juz nie zdaze chyba ze bym szkole zarwal do 30 :( pozdrawiam
Napisano 25 Wrzesień 200222 l Wszystkie info dostepne pod http://www.max3d.pl/bitwa.php Adek zapomnial umiescic linku w menu:D