Anonymous Napisano 23 Wrzesień 2002 Napisano 23 Wrzesień 2002 zapytowuje sie niniejszym:)) Jak tam przygotowania lancerników???? Ilu chetnych i kto tak na 100% bedzie sie ze swoim lancernikiem wystawiał do bitwy??? Ja jesli mi wystraczy czasu to zamierzam sie pokazac:)) Kto jeszcze??? Lookas
KLICEK Napisano 23 Wrzesień 2002 Napisano 23 Wrzesień 2002 witam!!! Ja chyba nie wtajemniczony o co chodzi ?????:o pozdrawiam
Gotham Napisano 23 Wrzesień 2002 Napisano 23 Wrzesień 2002 No patrzcie, patrzcie :D:D:D:D Dziewczyny biorą się do robienia samochodów... :o Panowie DO BRONI!!! :)
KLICEK Napisano 23 Wrzesień 2002 Napisano 23 Wrzesień 2002 witam!!! Co w tym zlego ze plec przeciwna bedzie robila samochody niech sobie robia co chaca mi i tak to bedzie podobalo bo to co zrobione kobieca reka jest lepesze :D co wtym zlego :)??? pozdrawiam
Lookas Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 damn!!!!!:))) Gotham, ales sie czepił jednej literówki:)))))) może tak tes na płeć czy cóś bo jak widze wierzysz we wszystko co przeczytasz:))))) No chba, ze nie czytasz sprostowań:)))) Pozdro Lookas
Gotham Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 Hihi... No już dobrze dobrze... Niech ci będzie... Tak wiem bywam upierdliwy... Ale ta literówka do tej pory mnie nieziemsko bawi... Hihi
ronin Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 Ja startuje. Raczej dla zabawy i porowniania swojego modelu z innymi. Adek pisal za ma juz 3 zgloszenia.
Lookas Napisano 25 Wrzesień 2002 Napisano 25 Wrzesień 2002 qrcze mam problem bo moge nie zdązyc:(((((((( Ostatnio mam mase roboty, a tu koniec wrzesnia za pasem............. Ostateczny deadline to 30wrzesnia???? Kto wie???? Lookas
KLICEK Napisano 25 Wrzesień 2002 Napisano 25 Wrzesień 2002 witam !!! Moment jest jakis konkurs czy co jakies prownanie prac ???? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa powiedzcie przydalo by sie wziasc udzil :P ale jak do 30 wrzasnie to juz nie zdaze chyba ze bym szkole zarwal do 30 :( pozdrawiam
ronin Napisano 25 Wrzesień 2002 Napisano 25 Wrzesień 2002 Wszystkie info dostepne pod http://www.max3d.pl/bitwa.php Adek zapomnial umiescic linku w menu:D
Rekomendowane odpowiedzi