Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Załadunek broni w tajnej kryjówce armii kozła.

Komentarze mile widziane..

thehideout20oy5.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajna pracka. Troche tylko zgubiona perspektywa i jeszcze nie konsekwentne oświetlenie. A tak to spoko ;)

Pozdrawiam

Napisano

obo dobrze radzi, postaraj sie pokazać jak światło oddziaływuje na inne przedmioty, które znajdują się dookoła. Na Twoim rysunku wygląda jakby było ono zamknięte w światłowodach Gdyby właśnie oświetlnie na rysunku było "konsekwetne" wyglądałby on o niebo lepiej.

Ja oprócz tego dorzuciłbym zróżnicowanie planów, bo mi sie zlewa wszystko:p

Napisano
  • Autor

Dziękuje wszystkim za poświęcony czas na napisaniu tutaj czegokolwiek ;)

Slayer2004 - Obmyślanie tego robota zabrało mi sporo czasu. Może nawet za dużo.. Chyba w przyszłości zajme się rysowaniem tego co już istnieje a nie wymyślaniem od podstaw czegoś nowego. Skupił bym się wtedy na innych aspektach rysunku.. Ale to taka dygresja.. Cieszę się że Ci się spodobał.

Hindus - Ta z tą perspektywą mi nie idzie.. Myślałem, że tym razem będzie lepiej ale niestety.. Muszę dowiedzieć się o niej więcej w necie (*może ktoś zna jakieś linki na temat perspektywy?)

Master Kiełbaster - thx! Szkoda tylko że przypomina część 1 a nie 4 hyhy

Obo - No dzięki! Oświetlenie też nie wyszło super ale tak naprawdę to moja pierwsza próba z takim zaciemnieniem i kilkoma źródłami światła. Nie wyszło tak jak bym chciał no ale cóż..

Pablonardo - Tak światło nie wyszło. Kolory też mogły być lepsze.. W tej pracy eksperymentowałem z czernią i ogólnym przyciemnieniem. Chciałem uzyskać efekt mroku ale tak by było widać poszczególne elementy. Będe jeszcze próbować w przyszłości się poprawić (*zobaczymy jak wyjdzie ;P)

kome - taa zmieniłem avatar bo stary był nijaki a ten chociaż taki jajarski. Fajnie że się podoba ;)

i tyle.. Pozdrawiam