kaziol16 Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Witam. Po dluzszej przerwie powrocilem do maxa:) Salonik skromny, modele nie moje (moj dywanik, kapcie:P, stoliczek, wazonik no i obraz:P) Głownie chodzilo mi o oswietlenie i fotorealizm. Prosze o jakies slowo experta. Pozd
patry Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Ja expertem nie jestem, ale się wypowiem :) Fotele mi się nie podobają (koncept, stylistyka) i słońce powinno być raczej białe, bo u Ciebie jest chyba żółte.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Najlepsze sa kapcie ;P Dywan do wymiany - jakis za bardzo kosmaty... Reszta gitek :) Swiatlo fajne...
tpiatek Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 nie trzeba być ekspertem żeby wiedzieć że promienie słoneczne masz za żółte. Kiepskie modele wazonu i obrazu. Dywan całkiem przyjemny. I dziwne te łączenia na panelach.
kaziol16 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Napisano 10 Sierpień 2006 Dzieki za rady, wprowadze zmiany. Co do paneli to jest to poprostu klepka i nie wiem o jakie laczenia chodzi :). Pozdr
hax0r Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 - Przy kapciach klepka wygląda jakby się podniosła pewnie o to chodzi :) - Obraz wysoko strasznie ... - Słoneczko mniej żółte (białe / kremowe) - Fotele chyba by lepiej wyglądały bez tych bocznych poduszek ... - Podłoga jest milutka :) :) p0zdro
piksar Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 ładnie, proporcje gniazdka do poprawy (duuuże), dywan ? może być, widziałem kiedyś w realu podobny
kaziol16 Napisano 12 Sierpień 2006 Autor Napisano 12 Sierpień 2006 poprawilem swiatelko,zmienilem obraz i wielkosc gniazdka. Nie wiem czy obraz nie jest za duzy i czy kolorystycznie pasuje:P. Moze macie jeszcze jakies uwagi??. Poza tym tematem, jak robi sie swaitlo z halogenow np. takie w suficie? Pozd + inne ujecie :P teraz dywan wyglada jak stado wormsow. pozdr moze ktos chcialby cos napisac odnosnie renderow...
Rekomendowane odpowiedzi