Napisano 10 Sierpień 200618 l Witam. Po dluzszej przerwie powrocilem do maxa:) Salonik skromny, modele nie moje (moj dywanik, kapcie:P, stoliczek, wazonik no i obraz:P) Głownie chodzilo mi o oswietlenie i fotorealizm. Prosze o jakies slowo experta. Pozd
Napisano 10 Sierpień 200618 l Ja expertem nie jestem, ale się wypowiem :) Fotele mi się nie podobają (koncept, stylistyka) i słońce powinno być raczej białe, bo u Ciebie jest chyba żółte.
Napisano 10 Sierpień 200618 l Najlepsze sa kapcie ;P Dywan do wymiany - jakis za bardzo kosmaty... Reszta gitek :) Swiatlo fajne...
Napisano 10 Sierpień 200618 l nie trzeba być ekspertem żeby wiedzieć że promienie słoneczne masz za żółte. Kiepskie modele wazonu i obrazu. Dywan całkiem przyjemny. I dziwne te łączenia na panelach.
Napisano 10 Sierpień 200618 l Autor Dzieki za rady, wprowadze zmiany. Co do paneli to jest to poprostu klepka i nie wiem o jakie laczenia chodzi :). Pozdr
Napisano 12 Sierpień 200618 l - Przy kapciach klepka wygląda jakby się podniosła pewnie o to chodzi :) - Obraz wysoko strasznie ... - Słoneczko mniej żółte (białe / kremowe) - Fotele chyba by lepiej wyglądały bez tych bocznych poduszek ... - Podłoga jest milutka :) :) p0zdro
Napisano 12 Sierpień 200618 l ładnie, proporcje gniazdka do poprawy (duuuże), dywan ? może być, widziałem kiedyś w realu podobny
Napisano 12 Sierpień 200618 l Autor poprawilem swiatelko,zmienilem obraz i wielkosc gniazdka. Nie wiem czy obraz nie jest za duzy i czy kolorystycznie pasuje:P. Moze macie jeszcze jakies uwagi??. Poza tym tematem, jak robi sie swaitlo z halogenow np. takie w suficie? Pozd + inne ujecie :P teraz dywan wyglada jak stado wormsow. pozdr moze ktos chcialby cos napisac odnosnie renderow...