Napisano 12 Sierpień 200618 l ostanio bawilem sie w XSI renderowalem sobie scenki nie mental rayem a Open GL'em i co mnie zakoczylo renderuje cos i cala scena klatka po klatce renderuje sie przez karte graficzna slychac nawet jej prace takie pikanie no i do tego renderuje sie wszystko fluidy fog i particle wszystko wlaczam sobie maya hardware render i troche gorzej juz bo nie ma efektow sa tylko modele i do tego zle wycieniowane a ustawialem wszystko na production i do tego to co sie w tym czasie wyrenderuje do niczego nie jest podobne mam radona x800 wczesniej mialem gf5200 i bylo o niebo lepiej chyba maja nie lubi mojego radeona cos gryzie sie z nim a probowalem juz wszystkiedo zmienialem sterowniki na oficjalne,na jakies dna , i omega bez zadnego skutku :/ moze zeby to fajnie wygladalo trzeba miec karte quatro 50 000 GTX MAX ULTRA TURBO PRO a to sample z maya i wlasnie przez hw render
Napisano 12 Sierpień 200618 l hw render to chyba tylko do cząsteczek hardware reszte renderuj i mentalu soft czy czym tam chcesz połącz to w render layers bezpośrednio w majce i już będziesz miał wypas scenke;-)