wisser Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 A oto i viper skonczony z slynnego i genialneg oserialu "Battlestar Gallactica" :P(jak dla mnie slynny :)), pozdrawiam:
Master Kiełbaster Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 Pierwsze słyszę :* Model OK, ma trochę bugów wokół kabiny.
mathix Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 Pierwsze słyszę :*Aktualnie najlepszy serial s-f. (Można też zaryzykować stwierdzenie, że najlepszy ever. :) ) http://www.scifi.com/battlestar/ Co do modelu to kabina brzydko połączona z kadłubem, i trochę zrypany dziób. Robiłeś z jakichś blueprintów czy ze screenów? Jeśli z blueprintów to to jest wersja z pierwszego czy drugiego serialu? Jeśli z drugiego to koniecznie zapodaj schematy.
Bombel Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 No widze że nie jestem jednym fanem BS na forum:) Viper jest obrzydliwy, jeśli chcesz go zrobić dobrze to załóż WIP'a i zacznij od nowa:( Dla inspiracji masz tu link do WIP'a przepięknego viperka:) Tak to powinno imo wyglądać:
wisser Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Napisano 14 Sierpień 2006 chcialem zauwazyc ze specjalizuje sie w modelarstwie nie dlugo i mam jeszcze male doswiadczenie i umiejetnosci ;P Nie uwazam ze jest piekny ;) czy idealny ale jak dla mnie jest podobny :) ten link co dales to jest do vipera nowego ktorych nie bylo na Battlestar. Moj jest z nowego serialu ale w starym chyba byly dokladnie takie same. Blueprinty byly na oficjalnej stronie serialu aczkolwiek tylko na nie zerkalem a model robilem bez zadnych podkladow w 3ds ;P Poki co jeszcze sie ucze uzywac splinow i nurbsow wiec wiekrzosc powstaje z poligonow :)
wisser Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Napisano 14 Sierpień 2006 ps co to ten WIP bbo ja nie wtajemniczony ;P
3grosze Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 nooo, do wipa daj modelik, ale tak w ogóle to fajny ino trza dopracować :-) masterkielbaster Ty hentaju, czemu rzucasz się na chłpa z buziakami ? :> :]
mathix Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 Poki co jeszcze sie ucze uzywac splinow i nurbsow wiec wiekrzosc powstaje z poligonow :)Poly jest ok. Nie wiem jak jest teraz ale max nie miał za dobrych nurbsów nigdy.
wisser Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Napisano 14 Sierpień 2006 ooo fan stargatea ;) pozdrawiam ;) bynajmniej po avatarze ;P tak sie wydaje
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 A ja myslelem, ze to bedzie samochod... ;P Modelling hmmm... sa bledy... Ogolnie nie jestem znawca tego tematu dlatego bede juz milczal :D
Phatahronix Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 Ładny samolot tylko szkoda że niebieski jest cały :D
timon221 Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Wlasnie obejrzelem pierwsza serie odcinkow tego serialu i zaczyna nastepna, szczerze to ja czailem sie na mysliwiec cylonow, jest bardziej penerski:P model jest spoko. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi