wisser Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 A oto i viper skonczony z slynnego i genialneg oserialu "Battlestar Gallactica" :P(jak dla mnie slynny :)), pozdrawiam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Pierwsze słyszę :* Model OK, ma trochę bugów wokół kabiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathix Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Pierwsze słyszę :*Aktualnie najlepszy serial s-f. (Można też zaryzykować stwierdzenie, że najlepszy ever. :) ) http://www.scifi.com/battlestar/ Co do modelu to kabina brzydko połączona z kadłubem, i trochę zrypany dziób. Robiłeś z jakichś blueprintów czy ze screenów? Jeśli z blueprintów to to jest wersja z pierwszego czy drugiego serialu? Jeśli z drugiego to koniecznie zapodaj schematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 No widze że nie jestem jednym fanem BS na forum:) Viper jest obrzydliwy, jeśli chcesz go zrobić dobrze to załóż WIP'a i zacznij od nowa:( Dla inspiracji masz tu link do WIP'a przepięknego viperka:) Tak to powinno imo wyglądać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisser Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 chcialem zauwazyc ze specjalizuje sie w modelarstwie nie dlugo i mam jeszcze male doswiadczenie i umiejetnosci ;P Nie uwazam ze jest piekny ;) czy idealny ale jak dla mnie jest podobny :) ten link co dales to jest do vipera nowego ktorych nie bylo na Battlestar. Moj jest z nowego serialu ale w starym chyba byly dokladnie takie same. Blueprinty byly na oficjalnej stronie serialu aczkolwiek tylko na nie zerkalem a model robilem bez zadnych podkladow w 3ds ;P Poki co jeszcze sie ucze uzywac splinow i nurbsow wiec wiekrzosc powstaje z poligonow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisser Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 ps co to ten WIP bbo ja nie wtajemniczony ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 poszukaj na forum WIP(work in progress);] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 nooo, do wipa daj modelik, ale tak w ogóle to fajny ino trza dopracować :-) masterkielbaster Ty hentaju, czemu rzucasz się na chłpa z buziakami ? :> :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathix Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Poki co jeszcze sie ucze uzywac splinow i nurbsow wiec wiekrzosc powstaje z poligonow :)Poly jest ok. Nie wiem jak jest teraz ale max nie miał za dobrych nurbsów nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisser Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 ooo fan stargatea ;) pozdrawiam ;) bynajmniej po avatarze ;P tak sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 A ja myslelem, ze to bedzie samochod... ;P Modelling hmmm... sa bledy... Ogolnie nie jestem znawca tego tematu dlatego bede juz milczal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phatahronix Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Ładny samolot tylko szkoda że niebieski jest cały :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon221 Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Wlasnie obejrzelem pierwsza serie odcinkow tego serialu i zaczyna nastepna, szczerze to ja czailem sie na mysliwiec cylonow, jest bardziej penerski:P model jest spoko. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi