Tom Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 :(Cze 1. Czy ktoś wie dlaczego w tym pluginie pod maxem 5 nie ma dedykowanych dla niego świateł (przynajmniej u mnie)? 2. Może ktoś posiada jakiś opis tego pluga - chętnie bym poczytał. Dzięki - Tom
imprecis Napisano 15 Styczeń 2003 Napisano 15 Styczeń 2003 Ja tez nie mam bo omni standardowe za pomoca Shag Rendera sa zamieniane . Klikasz poprostu na Zakladke Shag Render i tam na Convert to Lights czy cos w tym stylu:cool:
Bacry Napisano 17 Styczeń 2003 Napisano 17 Styczeń 2003 Ten przycisk nie zmienia rodzaju światła tylko rodzaj cienia na composit albo hair enabled. Lepiej ustawić na composit i tam dodać cienie shaga i jakieś inne typowe dal renderera. A więcej możecie przeczytać w moim tutku:D
Yano Napisano 2 Luty 2003 Napisano 2 Luty 2003 Hmm.. No własnie szukam jakiegos fajnego tutka po polsku, wiec jak mozesz to daj mi na niego jakis namiar, jeśli znasz jakies inne (tez najlepiej po polsku) to tez bym prosił, jeśli to nie problem :) Najbardziej by mnie interesowało coś o modelowaniu fryzury. Pozdrawiam.
Bacry Napisano 3 Luty 2003 Napisano 3 Luty 2003 Na stronie Adka jest tutek o dynamice shaga. A polskiego o modelowaniu fryzury to nie czytałem, ale może napiszę jak będę miał odrobinę wolnego czasu:)
Rekomendowane odpowiedzi