gonre Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Poszukuję kawałka podłogi do przekimania na dwie nocki w czasie warsztatów. (w Wawie:) Może dla kogoś to trochę dziwne ogłoszenie, ale nie raz byłem gościem lub gościłem nieznajomych i wynikały z tego same pozytywy. Trochę o mnie: (żeby nie było rozczarowań;) Outsider rocznik 78, garażowany, no smoke, no drink, zasilany wegetariańskim jedzonkiem, na wyposarzeniu karimata, śpiwór. [email protected] SMS 503 83 63 43 ps.jak ktoś może mnie zabrać z Malborka (lub okolic) do Wawy 2 X (czwartek) rano to chętnie się zabiorę.
gonre Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 ... czy tu mało osób zagląda ??? a może przekonać kogoś o tym że nie jestem chory psychicznie ? Więc: moje hobby: układanie śróbek na nakrętki w odstępach pięcio minutowych od pełni księzyca do nowiu. ulubione dzwięki: Staszewski w kanale lewym, Kazik w prawym, w głośniku centralnym nasłuch na sąsiada, który jest najbardziej rytmicznym kowalem w okolicy. ulubiona potrawa: pestka pomidora na liściu sałaty (dzięki tej diecie nie jestem kudłaty) ulubiony program do animacji: (poklatkowej) Microsoft Paint ;) ulubiona strona www.nic.z.te.go
soshka.cg Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 No to wydaje sie że jesteś całkowicie normalny. Gdybym był mieszkańcem naszej stolicy to przyjął bym Cię z otwartymi ramionami [lol2]
gonre Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 ... wreszcie ktoś odpisał, jeszcze jeden krok i nie nie będe nocował na centralnym ps. na Centralnym i tak bym nie nocował . (znam całkiem miły pustostan, tylko szyb tam nie ma;)
gonre Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 ... znalazłem na forum osobę, która mi użyczy kawałek podłogi :) jak to śpiewa Adam Nowak (123) \"trudno nie wieżyć w nic\", a ja wierzę w cuda. OGROMNE Dzieki dla tych którzy mieli ochotę mi pomóc, dla tych co się zastanawiali oraz dla tych, których tworzą klimat społeczności 3D.
kurt_hectic Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 bym cie przygarnal ale myslalem ze te warsztaty sa free - ale nie sa - wiec lipa
gonre Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 (edytowane) ...w końcu znalazłem cudowne miejsce wśród warszawskich ogrodów :) [wyedytowałem by usunąć adres email, antyspamowo, tego z pierwszego postu nie używam, raczej] Edytowane 28 Marzec 2009 przez gonre
Rekomendowane odpowiedzi