Wielka_Siostra Napisano 18 Sierpień 2006 Napisano 18 Sierpień 2006 Tak zupełnie z innej beczki:P Projekt nie podlega dyskusji. Proszę o komentarze, pierwszy raz robilam exterior + "fotomontaż", wszytstko zajęło mi jakieś 20 godzin z przerwami na kawy, fajki i inne atrakcje.
siwy Napisano 18 Sierpień 2006 Napisano 18 Sierpień 2006 Ostatni najfajniejszy, trzeci może być ale troche sztucznie. ogólnie to dobra robota
JunioR Napisano 18 Sierpień 2006 Napisano 18 Sierpień 2006 render, trzeci i czwarty według mnie najfajniej wyszły :] a co do projektu to nie wiem, nie znam sie ;p
MaGuu Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 Widac ze wiadukt komputerowo, ale i tak ładnie wkomponowany w zdjęcia. Ostatni najlepszy :D
piksar Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 Panowie i Panie, my widzimy że most komputerowy, ale 38 mln pozostałych obywateli tego nie zauważy. Bardzo ładnie, szczególnie ostatnie
erwin Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 Fakt, przedostatni renderek troszke moglby byc lepiej skomponowany, ale ostatni nawet fajnie wyszedl !!
Maceo Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 Hmm - ogólnie to spoko zwłaszcza to pod wiaduktem ujęcie. Ale popracowałbym nad samym zdjęciem (kompozycją, kadrem) zdjęcia w które wkładasz ten wiadukt. Na trzecim pojawia się jakiś tył TIR'a czy coś bliżej nieokreślonego. To bardzo psuje wrażenie. Bo jak bardzo realistycznie nie wkleisz obiektu to i tak będzie to wyglądać co najwyżej jak zdjęcie robione przez amatora.
Wielka_Siostra Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Napisano 21 Sierpień 2006 Dziekuję za komentarze:) Czasu miałam mało, poza tym robiłam pierwszy raz w ogóle render "zewnętrza", nie mówiąc już o wstawianiu modelu w zdjęcie - na szybko wymęczyłam jakiegos tutka i wio. Najwięcej problemów sprawiło mi dostosowanie widoku kamery do perspektywy zdjęcia, to była męka na jakieś 3 godziny, ale późniejsze ujęcia już luzik;-) (ujeć jest jeszcze kilka). Najmniej czasu poświęciłam modelowi, a to też wpływa na real, no a jeśli chodzi o oświetlenie i render to męczyłam stosunkowo długo, np. przerabiając wszystkie dostępne drogi uzyskania trawy i ostatecznie pozostajac przy mapie i bumpie, którego i tak nie widać;-) Mam obecnie możliwość pracy na dobrym sprzęcie i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej:-)
streaker Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 Te "zewnętrza" to exteriory :) Jeśli z kolei chodzi o wkomponowanie modelu w zdjęcie, to bardzo fajnie wyszło, szkoda tylko, że model i render taki sobie...
Rekomendowane odpowiedzi