Gość Brt GKS Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 kazda krytyka mile widziana.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Rendery za małe, a bump na ścianach zbyt duży ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Zapoznaj sie z regulaminem forum i popraw temat wątku - w innym przypadku wątek zostanie skasowany. Edycja pierwszego postu w wątku daje możliwśc wprowadzenia zmian w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Wow!! Super!! Naprawdę dla mnie rewelacja!! Ale dlaczego taka mała rozdzielka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Brt GKS Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 przepraszam ale moje jpg by miec 75 kb musialy byc dosc mocno okrojone. z reszta robilem to szybko wiec niebawem wstawie wieksze. co do tematu wywalenia mnie z forum panie moderatorze o co chodzi?? pozdrawiam Brt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Wrzucaj obrazki na http://imageshack.us Tekstury drewna nie podobają mi się, reszta tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi