Napisano 21 Sierpień 200618 l Ciekawy plugin do max 8 wyszedł. Służy on do symulowania realistycznego zachwania się samochodu w stworzonej scenie ( www.newplugins.com ) wejdcie na tę stronke jest tam filmik z możliwościami tej wtyczki. Może już było to gdzieś opisywane ale nie mogłem znaleść.
Napisano 21 Sierpień 200618 l Pojawiło się coś do sprafdzania błenduw? Czy sam sobie pokolorowałeś? edit To tylko jakiś czujny moderratorro :(
Napisano 21 Sierpień 200618 l hehe, ja tam lubie naszych modów i tez zamawiam ta usługę ;) No sprawdzam ten stuff z tego co pokazuja to ma absolutnie niewiarygodny potencjał, podjarałem sie tym na max :] ja chce takie coś.
Napisano 21 Sierpień 200618 l Autor Hehehe moderator czuwa :) co do wtyczki to jest naprawde dobra pobrałem sprawdziłem i git :)ze stronki można pbrać całkiem dobre tutki do tej wtyki. Polecam
Napisano 24 Sierpień 200618 l Zasałem, i nie jestem przekonany.... Tuty to jakis żart (ograniczają sie głownie do "na 40klatce ustaw prędkosc 30mil") z jednym samochodem (na dodatek cienko wymodelownym), no i odkąd zainstalowałem ciągle max wysiada :| Chyba zostane samoukiem w tym programie... (Ej, to pżekonany to był rzart! Wiem ze sie pisze przekonany!)
Napisano 24 Sierpień 200618 l jak by moderator poprawił pierwszy post to by było dopisane - last edited by nazwamoderatora :) tak jak w waszych :) a tak to wychodzi na to że pixar sam to zaznaczył.