pixar Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Ciekawy plugin do max 8 wyszedł. Służy on do symulowania realistycznego zachwania się samochodu w stworzonej scenie ( www.newplugins.com ) wejdcie na tę stronke jest tam filmik z możliwościami tej wtyczki. Może już było to gdzieś opisywane ale nie mogłem znaleść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 No lodzio miodzio, bardzo bedzie mi to potrzebne niech no lukne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Pojawiło się coś do sprafdzania błenduw? Czy sam sobie pokolorowałeś? edit To tylko jakiś czujny moderratorro :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 hehe, ja tam lubie naszych modów i tez zamawiam ta usługę ;) No sprawdzam ten stuff z tego co pokazuja to ma absolutnie niewiarygodny potencjał, podjarałem sie tym na max :] ja chce takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 Hehehe moderator czuwa :) co do wtyczki to jest naprawde dobra pobrałem sprawdziłem i git :)ze stronki można pbrać całkiem dobre tutki do tej wtyki. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Bedzie sie trzeba kiedys pobawic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot12 Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Hehehe moderator czówa To niech czuwa dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 To była taka metafora pomarańczowego :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Co fy tó fyrawiace ?? Wajny pług out :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Zasałem, i nie jestem przekonany.... Tuty to jakis żart (ograniczają sie głownie do "na 40klatce ustaw prędkosc 30mil") z jednym samochodem (na dodatek cienko wymodelownym), no i odkąd zainstalowałem ciągle max wysiada :| Chyba zostane samoukiem w tym programie... (Ej, to pżekonany to był rzart! Wiem ze sie pisze przekonany!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 jak by moderator poprawił pierwszy post to by było dopisane - last edited by nazwamoderatora :) tak jak w waszych :) a tak to wychodzi na to że pixar sam to zaznaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi