wisser Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Jezu ostatnio pracowalem nad domkiem i cos robilem i lapa po klawie przelecialem i mi sie wlaczylo takie cos ze w viewporcie porusza msie czy to przesuwajac ekran czy obracajac go to wszystkie elementy mi sie w boxy zamieniaja. Zapisalo mi sie tak i nie mam za ch.. pojecia jak to zmienic. Juz od 3 dni dostaje k... bo moze i to dobre jak sie ma duzo obiektow ale jak zaczynam prace czy potrzebuje verteksa przesunac to dajcie boze jezu ratunku!!! (co kolwiek to znaczy na koncu ;P) . Ataku epilepsji tu dostaje a moge sie zalozyc ze to jakos prosto wylaczyc i nie moge znalesc HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 "o" tysiace razy już o tym było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 W razie jak by znikły osie to "x" :*. Na stronie startowej powinny być te literki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisser Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 dzieki i przepraszam ze spytalem .... ale to juz przez frustracje ;) :** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi