bogumil.pason Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 1 Panowie- dlaczego v-ray nie renderuje mi materiałów typu Wire. Domyślny render bez problemu. Czego nie włączyłem. 2 Co to jest SplutterFish Brazil i jak to uruchomić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 1. Od tego jest materiał Vray edge Mtl. 2. Brazylijską bulgocząca ryba (Brasillus splutterus ichtus) to istota z rodzaju dwudysznych. Posiada oba narządy oddechowe zarówno skrzela jak i płuca. Zamieszkuje tereny podmokłe i suche. Znaleźć ją możesz tutaj. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogumil.pason Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2006 Bla, bla,bla - jak się wie to jest proste. Pół nocy kombinowałem. Mam VRayBmpFilter, VRayEdgesTex, VRayHDRI i VrayMap. A V-raya zamontowałem 2 dni temu. Pozdrawiam i winszuje poczucia humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 VRayEdgesTex - To powinno być to. A co do Bulgoczącej Rybki to System Renderowania, jak V-Ray czy Scanline, tylko troszke inny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 VRayEdgesTex, przecież to aż krzyczy: use me! use me! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 To tak woli ścislości bo sie zaraz zacznie. http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2625 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogumil.pason Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2006 dziękuję wszystkim. Niestety mogę mieć jeszcze wiele pytać. Narazie warto było tu wskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi