Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Niewiem jak zrobić aby zapisać mój modle w formacie takim aby na każdym kompie można było odtworzyć czyli np. Bmp albo Jpg. Plz pomóżcieMam darmową wersję Bryca

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja własnie sciagnolem sobie darmowa wersje BRYCE 5 i przy uruchamianiu mam proble mianowicie taki wyskakuje mi okienko do wpisania serial numbera :) skad go wziasc ? (*)

Napisano
Ja własnie sciagnolem sobie darmowa wersje BRYCE 5 i przy uruchamianiu mam proble mianowicie taki wyskakuje mi okienko do wpisania serial numbera :) skad go wziasc ? (*)

kliknij "continue" program sam otworzy stronę z numerem, tam jest to napisane, wystarczy przeczytać...

Napisano

:( no i probowalem w okienku nad continue wyskakuje numer 10 cyfrowu nawet sie zarejestrowalem i nic moze potrzebuje lekarz jak by mozna bylo prosic o podanie czynnosci :) krok po kroku tak na chlopski rozum bylbym wdzieczny PLIZZZZZZ

Napisano

to właśnie było krok po kroku, nie ma tu filozofii, klikasz continue, kopiujesz kod ktory jest na stronie i wklejasz do okienka w programie, konec, nie powinno być żadnych kłopotów.

Napisano

x-DW-x)KilleR( - najedź kursorem na górną krawędź ekranu, otworzy Ci się toolbar, tam file -> save image as.

Napisano
  • Autor

Ja mam darmową wersję może dlatego tak jest naciskam save as i jest tylko możliwy zapis w formacie br5 :/ nie da sie JPG? czy co?

Napisano

a ja jeszcze mam pytanko :) doszedlem do tego dosc dlugiego seriala ale po jego wpisaniu dalej sie nic nie dzieje :(

Napisano
  • Autor

Ja zrobiłem tak:Nacisnołem kontinue>zarejestrowałem się>skopiowałem serial>wpisałem imie>wkleiłem serial>włączyłem bryce>i skończyłem ;p

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.