Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Niewiem jak zrobić aby zapisać mój modle w formacie takim aby na każdym kompie można było odtworzyć czyli np. Bmp albo Jpg. Plz pomóżcieMam darmową wersję Bryca

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja własnie sciagnolem sobie darmowa wersje BRYCE 5 i przy uruchamianiu mam proble mianowicie taki wyskakuje mi okienko do wpisania serial numbera :) skad go wziasc ? (*)

Napisano
Ja własnie sciagnolem sobie darmowa wersje BRYCE 5 i przy uruchamianiu mam proble mianowicie taki wyskakuje mi okienko do wpisania serial numbera :) skad go wziasc ? (*)

kliknij "continue" program sam otworzy stronę z numerem, tam jest to napisane, wystarczy przeczytać...

Napisano

:( no i probowalem w okienku nad continue wyskakuje numer 10 cyfrowu nawet sie zarejestrowalem i nic moze potrzebuje lekarz jak by mozna bylo prosic o podanie czynnosci :) krok po kroku tak na chlopski rozum bylbym wdzieczny PLIZZZZZZ

Napisano

to właśnie było krok po kroku, nie ma tu filozofii, klikasz continue, kopiujesz kod ktory jest na stronie i wklejasz do okienka w programie, konec, nie powinno być żadnych kłopotów.

Napisano

x-DW-x)KilleR( - najedź kursorem na górną krawędź ekranu, otworzy Ci się toolbar, tam file -> save image as.

Napisano
  • Autor

Ja mam darmową wersję może dlatego tak jest naciskam save as i jest tylko możliwy zapis w formacie br5 :/ nie da sie JPG? czy co?

Napisano

a ja jeszcze mam pytanko :) doszedlem do tego dosc dlugiego seriala ale po jego wpisaniu dalej sie nic nie dzieje :(

Napisano
  • Autor

Ja zrobiłem tak:Nacisnołem kontinue>zarejestrowałem się>skopiowałem serial>wpisałem imie>wkleiłem serial>włączyłem bryce>i skończyłem ;p

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności