szelix Napisano 25 Wrzesień 2002 Share Napisano 25 Wrzesień 2002 cze czy ktoś ma jakiś dobry sposób na zrobienie efekty iskierek przy spawaniu? dzięki z góry za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 Cząsteczki! Nic więcej do szczęścia nie trzeba. Chyba że chcesz dokładniejszy opis (coś o spawn). Bacry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelix Napisano 26 Wrzesień 2002 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2002 cze cząsteczki to wiem ale może jakiś pluginek albo dokładniejszy opis :) może ktoś już robił \"spawanie\" i się podzieli doświadczeniami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 w plugu ultrshok jest sampel ostrzenia siekiery. nieco inne ale może sie pzrydać .plug ma 15 mega wiec na maila ci go raczej nie pośle:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomman Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 Adek ma spox tutoriala, jak je zrobić. Tutoriale->efekty, animacja->iskierki. Tam dowiesz sie wszystkiego. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 witam!!! Co do ultrashocka looknijcie na !!! witam!!! Nastopila mala zmiana na ftp adres : ftp.wladca.pl login : ranger pass : RotN!!!! katalog wirtualny : public polecam uzywac windows commandera bo nie wiem czy inne klijenty maja mozliwosc dodawania wirtualnego katalogu . Bez tego nie wjdziecie na FTP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 KLICEK albo cos z tym serwerem jest nie tak albo na nim nic nie ma... Używam Windows Commandera 5.0 no i chyba powinno byc dobrze. Chyba, że coś źle robię z tym katalogiem, bo u mnie nie ma czegoś takiego jak katalog wirtualny, jest tylko zdalny i lokalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 witam!!! Co do ultrashocka looknijcie na !!! witam!!! Nastopila mala zmiana na ftp adres : ftp.wladca.pl login : ranger pass : RotN!!!! Zdalny katalog : public polecam uzywac windows commandera bo nie wiem czy inne klijenty maja mozliwosc dodawania wirtualnego katalogu . Bez tego nie wjdziecie na FTP umies w zdalnym katalogu to na 100% masz \"public\" bedzie dzialalo na 100000% pozdrawiam ps. wzucajcie tam plugsy i mozecie sie nimi wymieniac serwer dzila 24 na dobe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 To znaczy wszedlem na serwer wszystko jest dobrze, jestem w katalogu public ale niestety tam nic nie ma... pewnie nikt jeszcze nic nie wrzucił, sam nie wiem. To powiedz czy tam cos juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 witam!! No niestety nic tam nie ma oprocz tych 200mb pluginow :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelix Napisano 26 Wrzesień 2002 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2002 dzięki za wszystkie odp a co de tego ftp to jakoś nie moge wejść bo się pluje o logina lub hasło!! wklejam te podane i nic!!:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 Hmmm... Teraz to już wogóle nie moge wejść na serwer. Mam ten sam problem co szelix. A tych 200 MB to jakośwcześniej nie widziałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoos Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 e tam, mi wszystko działa ok, właśnie uploadowałem na niego treestorma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 witam!!! U wazasz ze klamie i tam nie ma ani jednego pluginka ??? mowisz ze jak byles to nic tam nie bylo ???? poczekaj jak uda mi sie wkleic scr to zobaczysz czy nic tam nie ma :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 moze jakos mi sie uda :P :P niech mi ktos jescze raz powie ze klamie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoos Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 działa działa bez nerwów, ja moge zaświadczyć o tym, nie potrzeba screenów, moge nawet wrzucić ci manual do brazila w html, jak jeszcze nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 27 Wrzesień 2002 Share Napisano 27 Wrzesień 2002 Czy ja mówię że kławiesz? Poprostu chciałbym sobie zaciągnąć troche plug-inów ale nie mam jak. Tak więc tylko proszę o jąkąś pomoc bo próbowłem chyba wszystkiego... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Wrzesień 2002 Share Napisano 27 Wrzesień 2002 witam!!! Spox Jagi trzeba cosik z tym zrobic!!! Sprobuj ta sama wersje co ja WC i zrob takie same ustawienia chociaz pewnie je masz :) ps.marcoos tak bardzo prosze wzuc mi tam ten manual do brazila :] Jagi haslo jest RotN!!!! musi byc tyle samo wykzyknikow :D RotN!!!! a wiem ze nie mowiles ze klamiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 27 Wrzesień 2002 Share Napisano 27 Wrzesień 2002 Masz może instalke tego \"WC\" 4,54 ? Bo jakbyś miał to bym nie musiał szukać po necie... Jakbyś miał to ślij na maila [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 27 Wrzesień 2002 Share Napisano 27 Wrzesień 2002 A że tak zapytam. Długo Ci łączy się z serwerem... Bo cośchyba załapało bo zawsze używałem trybu pasywnego, teraz go wyłączyłem. No i pisze \"Ściąganie\" i pod spodem Pobierz Katalog no i pobiera lae troche długo :( w trakcie pisania tego postu pobiera juz jakies 4 min :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Wrzesień 2002 Share Napisano 27 Wrzesień 2002 witam!!! Nie bede sie chwalil ale serw jest szybki wiec nie wiem jak u was ale mi bardzo szybko wchodzi :) poslalem ci wlasnie tego mojego WC mam nadzieje ze bedzie dzilal :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 27 Wrzesień 2002 Share Napisano 27 Wrzesień 2002 Nic nie poomogło... :( Chyba to jest jednak czeg innego wina. Prawdopodobnie firma która dostarcza mi neta zablokowała port który używa twój serwer. Oni zresztą wszystko blokują :(. Wiesz może jakiego portu używa twój serwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 27 Wrzesień 2002 Share Napisano 27 Wrzesień 2002 Nic nie poomogło... :( Chyba to jest jednak czeg innego wina. Prawdopodobnie firma która dostarcza mi neta zablokowała port który używa twój serwer. Oni zresztą wszystko blokują :(. Wiesz może jakiego portu używa twój serwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Wrzesień 2002 Share Napisano 27 Wrzesień 2002 witam!!! SERWER uzywa portu 21 czyli standard co do serwa to nie do konca moj serw :] kolega byl na tyle dobry ze zrobil mi wirtualny katalog :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 27 Wrzesień 2002 Share Napisano 27 Wrzesień 2002 To jezli port 21 to raczej napewno zablokowany... Zaraz opierdziele admina i niech mi tu odblokowuje, wkońcu z to płacę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nez Napisano 28 Wrzesień 2002 Share Napisano 28 Wrzesień 2002 stary..fajny server..prosze..niech podziala jeszcze troche a wrzuce Ci moja kolekcje plugow :) bye ps. pisze tak bo cos mi ostatnio za czesta servy z softem padaly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Wrzesień 2002 Share Napisano 29 Wrzesień 2002 witam!!! Jezeli o ten serw to na pewno nie padnie przez najlizsze 4 lata chyba ze sie admin zdenerwuje i mnie wywali :) ale watpie bo to dobry kolega :D co do serwa to juz raz sie skopal ale wtedy padl dysk jak. Wydaje mi sie ze mozesz wrzucic cala kolekcje pluginow tylko tak zeby sie nie powtazaly zobacz co mam czego nie mam i wzucaj i z katalogami rob jakis pozadek bo potem sie wszycy pogubja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxym Napisano 29 Wrzesień 2002 Share Napisano 29 Wrzesień 2002 Wielkie dzięki KLICEK... ten server to naprawdę fajna rzecz i dobry pomysł (choć troszke na bakier z prawem:cool:). Co do jego poprawności działania to nie ma żadnej wątpliwości, że wszystko jest OK, gdyż przeczytanie informacji na forum i pierwsze przeglądnięcie zajęło mi całe 3 minuty, łącznie ze ściągnięciem z sieci WinComa... Co do jego zawartości, to mam jedynie dwie prosby, ale nie tyle do Ciebie , co do korzystających z serva: - pierwsza: fajnie by było, aby wszyscy dokładniej określali nazwy plików, a w szczególność wersji plug-inów, tym bardziej, że posiadacze nowszych wersji mogliby je aktualizować, - druga: dobrze by było aby ktoś zrzucił tam MAXa R5. To wszystko...jeszcze raz dzięki i pozdro...:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Wrzesień 2002 Share Napisano 29 Wrzesień 2002 witam!!!! Wlasnie probuje skolowac maxa 5 za niedlugo znajdzie sie na pewno na tym ftp poniewaz bede zasysal z qmpla ftp (dzieki prof) pelnego max5 iso 2cd :) wiec mam nadzieje ze w najblizszym czasie bede mial mozliwosc wzucenia tam pelnego maxa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 18 Październik 2002 Share Napisano 18 Październik 2002 Jak tam wejsć jak serwer odrzuca login wszystko mam zrobione dokładnie jak info. nie ma mowy żebym coś pomylił ,zmieniłem nawet wersja WC... dajcie znac jak serwer będzie działał A mam z 300 MG plugów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Październik 2002 Share Napisano 18 Październik 2002 witam!!! No naszczescie ftp dziala :) tylko zmienialy sie reguly z niego korzystania oraz haslo napisz a je otrzymasz :) [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi