Crash Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Tapetka do windy :) nie wiem czy komus to przypadnie do gustu ale robilem dla siebie bo nia mialem tapety i -pomyslalem ze jak juz zrobilem to sie podziele :). http://www.republika.pl/rtk/Raiders%20Wallpaper.jpg mi explorer nie czyta jako plik graficzny, nie wiedziec czemu.... trzeba sciagnac i najlepiej odczytac w ACDSee Tematyka: Moj stary czolg antygrawitacyjny... tapetka na potrzeby RTK Project SOULFORGE TM.
VGT Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Jeśli o model chodzi, to wydaje się dość nierówny. Pewne elementy mają dużą ilość detali, inne troche kanciaste. O kompozycji nie będę pisał, bo sam lama z tego jestem, ale moja odczucia są pozytywne. Tapetka mi się podoba :)
-=AjaS=- Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Coś to nie czyta tej strony.....panie!!????
blood_brother Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Mnie sie najbardziej podoba czarny kolor. A teraz powaznie. Ogolnie moze byc. Fajne logo. Tylko ten czolg umiescilbym w innej pozycji.
Rekomendowane odpowiedzi