Crash Napisano 23 Wrzesień 2003 Share Napisano 23 Wrzesień 2003 Tapetka do windy :) nie wiem czy komus to przypadnie do gustu ale robilem dla siebie bo nia mialem tapety i -pomyslalem ze jak juz zrobilem to sie podziele :). http://www.republika.pl/rtk/Raiders%20Wallpaper.jpg mi explorer nie czyta jako plik graficzny, nie wiedziec czemu.... trzeba sciagnac i najlepiej odczytac w ACDSee Tematyka: Moj stary czolg antygrawitacyjny... tapetka na potrzeby RTK Project SOULFORGE TM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 23 Wrzesień 2003 Share Napisano 23 Wrzesień 2003 Jeśli o model chodzi, to wydaje się dość nierówny. Pewne elementy mają dużą ilość detali, inne troche kanciaste. O kompozycji nie będę pisał, bo sam lama z tego jestem, ale moja odczucia są pozytywne. Tapetka mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=AjaS=- Napisano 23 Wrzesień 2003 Share Napisano 23 Wrzesień 2003 Coś to nie czyta tej strony.....panie!!???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Mnie sie najbardziej podoba czarny kolor. A teraz powaznie. Ogolnie moze byc. Fajne logo. Tylko ten czolg umiescilbym w innej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi