Godzil Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Witajcie! Jestem nowy zarównu na forum jak i jako grafik 3D. Niektórzy już zdażli mnie tu poznać a nawet poddać pare wskazówek za co jestem wdzięczny. Chciałbym pzredstawić więc moją chyba pierwszą powazna pracę a na pewno pierwsza z wykorzystaniem Mental'a :) Proszę zatem o wasze rady, wskazówki i wyrozumiałość :) Oto link: http://217.96.60.7/~krpysz/Temple.jpg POZDRAWIAM FORUM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Raczej nie widać tutaj mentala :) Ten glow na lamie na pierwszym planie beznadziejnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 swiatynia? chyba nie...a praca mi sie nie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 jak nie widać? Tyle siedziałem jak te fotony całe wszystkie robiłem :( W każdym razie może coś więcej podpowiecie? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Trochę jak z Obliviona :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Bo z stamtąd pomysł (wlasnie go konczę ;) ) Prosze o rady na temat co i jak zmienić aby wyglądało to lepiej! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Jest tu włączone GI ? :P texturki jednolite , porozciągane i dziwnie się błyszczą usuń tak dużego glowa z lamp. kadr jest strasznie ciasny nie można wziąść oddechu , przytłoczony z każdej strony. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 A jaki czas renderingu? Bo 30 fps raczej nie wyciągasz :* (choć powinieneś ;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Jak możesz to wżuć na inny serwerek bo nie moge obrazka otworzyc :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Nie mam innego :( Chveti nie rozumiem o co Ci chodzi z kadrem, możesz mi wyjaśnić? GI oczywiście ze jest właczone ale ja jeszcze się tym bawić nie potrafie... jak chyba widać... Co do glow'a to racja jak nic. Ale co do tekstur to nie są rozciągane :O każdy obiekt ma w zasadzie inną tekste chociaz sa podobne, kolorystycznie również ale to jest celowe... Dzięki za help'a mam nadzieje ze się wiele od was naucze (ćwicze mentala z tutoriali ale mi tak ładnie nie wychodzi :'( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 HAHAHAHA. Niema to jak student Tyszkiewicza :) Pewno grabski cię uczył tajników. Ps. Obrazek się nie ładuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 nie mam innego :((są darmowe takie jak http://www.imageshack.us/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Heheh chyba sie nie znamy ale pozdrawiam kolege Lis'a... ale bez ironi prosze, grabskiego mam w pupie bo on umie zrobić tylko krzesło i stolik... z samych boxów bez modelowania :P ucze się sam. Obrazek sie ładuje, zobacz posty wczesniej, pzred chwilą srpawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 nie laduje sie obrazek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 No to już to naprawiam http://img351.imageshack.us/my.php?image=346wi261tyniatp9.jpg Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 nie no oswietlenie lezy, nie naturalne i nie dajace klimatu pokombinuj jeszcze z materialami skaly tak nie wygladaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Godzil zapoznaj się z regulaminm i popraw temat wątku w przeciwnym wypadku wątek zostanie skasoway !!! Temat mozez zmienic edytując pierwszy post w tym wątky za pomocą przycisku EDYTUJ - GO ADVANCED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Już poprawiłem, pzrepraszam za kłopot, nie doczytałem... Kuciel, a co zrobić aby je oprawić? Wiem ze glow nie wyszedł ale moze wskazówki jakieś co do ustawień Menta'a?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi