Pablo Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 witam, w ramach ćwiczeń w Photoshopie pokolrowałem rysunek znaleziony wnecie...prosze o komentarze. >>>RYSUNEK >>>KOLOR pozdr
leander Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 noo.. ladnie, mi sie podoba :) Tylko oczy znacznie lepsze na szkicu, poświata mi się nie podoba (dałbym jakąś mniej przylegającą i różnorodną - ta go spłaszcza) i ta kulka w kiju chyba powinna wydawać jakąś poświatę. Pozdrawiam
biglebowsky Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 I pewnie nie wiesz nawet czyj to rysunek? troche szkoda bo rysunek jest zdecydowanie fajniejszy niz kolor, no i glow... nie wiem czemu go dodales, nie pomaga zdecydowanie, oczy i tlo zdecydowanie w zbyt ostrych kolorkach. ....i nie pisz na pracy ze colored by pablo, jesli nie mozesz podac kto jest autorem szkicu, to nie wpozadku wobec niego poprostu, znaczy dla siebie jako cwiczonko, spoko, ale potem do portfolio to wlozyc to nie wypada poprostu .
Pablo Napisano 23 Wrzesień 2003 Autor Napisano 23 Wrzesień 2003 Big i nie wloze tego do Portfolio :)...co do kolorowania..co ja moge ze jestem z tego lama? chce po prostu sie nauczyc :) pozdr
dr Ug Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Pablo: strasznie nie podoba mi sie to, ze uzywasz prac innych osob i nie zamieszczasz zadnych informacji o autorze. Ja na jego miejscu bym sie bardzo zdenerwowal.
bor Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 ... hehe wiemy DruG ze lubisz sie denerwowac...
biglebowsky Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 przeciez zle nie jest, jesli zmienisz tlo na takie w ktorym postac bedzie\' siedziala\' tobedzie duzo lepiej.
bor Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 [ciesz sie Pablo ze to nie rysunek DruGa...] :)
Pablo Napisano 23 Wrzesień 2003 Autor Napisano 23 Wrzesień 2003 oki...juz nie będe podpisywał... dałem takie zwykle tło i tyle...jak teraZ? >>> COLOR pozdr
dr Ug Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 bor: ciesz sie, ze DruG sie rzadko denerwuje. EOT. Jezeli chcesz mi cos powiedziec to napisz na u2u.
bor Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 oj, to teraz mi sie dostanie..... auć! :( [co to znaczy EOT?]
biglebowsky Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 znaczy ze Drug juz nie bedzie z toba dyskutowac na temat denerwowania sie. tyle ze ma racje, to cudzy rysunek, wykozystany bez jego zgody, jak powiedzialem, do zabawy to ujdzie, ale chyba lepiej sie do tego nie przyzwyczajac. Pablo: Bialy to z lenistwa?:) no prawda jest ze czgo sie nie umiesci na bialym by dobrze wygladalo, ale to nie jest sposob, pobaw sie troszke, pokrentelkami, zeby zobaczyc co jeszcze pasuje ( tip. czrny tez zawsze pasuje, ale to tak samo jak bialym:)) i teraz widac jak wyskoczyly blekity na lasce delikwenta, tez by sie przydalo je zneutralizowac troche
giorgione Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 gostekl jest super :D Pozdrawiam Giorgione
biglebowsky Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Obrazek jest autorstwa Todda lockwood, i adresik do stronki http://www.toddlockwood.com/ - podaje za Onyxem i tez sobie pokolorowalem, a co mi tam, grzeszyc, byle z umiarem:>
Pablo Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 BIG musiales nie?:P:P hehe...no to ja lece sie schowac... pozdr:)
darkelf Napisano 25 Wrzesień 2003 Napisano 25 Wrzesień 2003 hmm rzczywiscie, to ten battle mag biglebowskiego lepiej wyglada :)... ale dodalbym te wzorki na zbroi zlotem :)... a co do pablowego, to ta kulka u laski mnie nie przekonuje :/... pozatym to zakrylbys klate jak u biglebowskiego, bo teraz to wyglada jakby tam mu wlosy wystawaly stamtad :D.
Kris_R Napisano 25 Wrzesień 2003 Napisano 25 Wrzesień 2003 Bigleb! Ale się uśmiałem :) HAHA! Poczucie humoru to Ty masz :)) Teraz przyszła pora na kolorowanki? ja mam chyba ten etap za sobą, więc się nie pobawię z wami :)) pozdro!
Pablo Napisano 26 Wrzesień 2003 Autor Napisano 26 Wrzesień 2003 Kris...ja sie staram nacuzyc tego :P pozdr
biglebowsky Napisano 26 Wrzesień 2003 Napisano 26 Wrzesień 2003 jech, kolorowanki fajne sa przeciesz:) a Pablo chyba sie nie gniewa.
Rekomendowane odpowiedzi