Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam potrzebuje ten program, ściągłem za strony producenta ale podczas instalacji wyskakuje mi jakiś błąd, nie wiecie skąd można pobrać obojętnie jaką wersję trial oczywiście.

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no udało się, ściągłem jeszcze raz i działa, mam jeszcze pytanko, można jakoś te napisy z okien zlikwidować, wiem że to wersja edukacyjna ale jest to bardzo uciążliwe

Napisano

mi te znaki wodne nie przeszkadzają ( co innego z renderingiem ) chwała im że wogóle istnieje takie coś jak PLE i można legalnie sie bawić/uczyć programu

pozdrawiam

Napisano

no mi już w sumie też przestały przeszkadzać mam jeszcze jedno pytanko jak eksportować pliki z st do 3ds maxa bo wchodze na file>export>Active as i tam nie moge wybrać formatu, to jest jakieś ograniczenie w wersji edukacyjnej?

Napisano

to jestwersja edu i niemozna exportowac do niczego nawet do pelnej wersji ST bo ludzie by to wykozystywali do komercyjnych prac czyli chyba normalne :)

Napisano

Nam taki problem stworzyłem już surfaces i jak dodawać na niej nowe curve bo robiłęm to tak, że rysowałem jom i dawałem na nią project i była na siatce, ale nie można było jej edytować, jak możno to zrobić??

Napisano

no mam ją włączoną ale i tak nie moge edytować tej siatki tgz ta curve jeździ po siatce, a siatka sie nie odkształca wiesz ja robie jakieś 5 dni w tym programie i jeszcze duuuużo opcji nieznam, ale nie poddam sie i zrobie tego beetle heh

Napisano

dobra nazwe to po maxowemu narysowałem na siatce splajna i normalnie ruszając nim powinna się ruszać siatka a sie nie rusza czemu?? Tylko wiesz napisz to jak nobowi bo dopiero zaczynam w tym programie

Napisano

czyli jeszcze raz jesli jakos narysowales(bo sie da) tzw COS(curve on surface) na powierzchni to hym czy mozna to edytowac szczerze wątpie no chyba ze tak jak mowilem jest co curves projektowany na ta powierzchnie a teraz inaczej dlaczego poprostu edytowanie takiej krzywej jest o tyle trodne bo zaleznie od powierzchni posiada on tyle punktow ze ciezko by go bylo recznie edytowac

Napisano

Wielkie dzięki za informacje tak właśnie jest jak mówisz już chyba rozumie o co chodzi, jak jeszcze natrafie na jakieś problemy do będe dalej tu pytanka wrzucał, ale myśle że już będzie ok.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności