Cpt.Obvious Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Oficjalna tapeta Acorss The Shadows. Rozdzielczość 1600x1200 pod linkiem:ATS Dark Elf Rozdzielczość mniejsza tu: Oficialna strona ATS w przygotowaniu:Across The Shadows Pozdrawiam [piwo]
Nezz Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 znasz moja opinie ;) woogole praca ma extra klimacik . Pozdrawiam :>
leander Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 No super, widać rękę mistrza Tigera z bitwy :)) Te postacie z tyłu i dążący przed siebie wojownik bardzo kojarzy mi się z Thorgalem. Następną gre zróbcie z nim :) bo to co wyszło w sklepach już z okładki mnie odrzuciło..
dr Ug Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Ale bieda;) Dlaczego te duchy sa tak malo widoczne? Dodaj z 30-40% krycia [lol]
biglebowsky Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 niet, niech sobie beda z tylu, jest git, juz ci pisalem, tylko tak dalej.
Kris_R Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Ogólnie rewelka! po prostu kładzie wykonaniem... Jedyna rzecz która może nie jest \"po mojemu\", co nie oznacza że źle wygląda... bynajmniej... to takie mieszanie stylów. Pierwszy plan - lekko zgrafizowany, ostro cięty i kontrastowy A drugi plan - mięciutki, płnący, wibrujący... tak czy siak - podoba się :))
leander Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Jak Kris_R napisal o mieszaniu styli i spojrzałem pod tym kątem to mi się jeszcze bardziej praca spodobała :)) Gdyby wybrano temat drugiej bitwy 2D \"Noc. Wzrokiem duszy\" to byłby Twój :)
giorgione Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Klimat - wykonanie i kokorystyka po pristu miodzio podziwiam cie człowieku :d Pozdrawiam Giorgione
Loozack Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Tiger1313, wprawdzie już od jakiegoś czasu przestałem się interesować grafiką 2D, ale twoje prace mnie poprostu powalają !! masz niesamowity styl !! to jest piękne !! :D trzeba to oblać [piwo]
darkelf Napisano 25 Wrzesień 2003 Napisano 25 Wrzesień 2003 heh, czuje sie wzruszony... ATS Dark Elf ehh, nic tylko gratulowac... chyba sobie avatarka zmienie ;)... ehh, totalnie mroczny :D.
Rekomendowane odpowiedzi