Napisano 23 Wrzesień 200321 l Oficjalna tapeta Acorss The Shadows. Rozdzielczość 1600x1200 pod linkiem:ATS Dark Elf Rozdzielczość mniejsza tu: Oficialna strona ATS w przygotowaniu:Across The Shadows Pozdrawiam [piwo]
Napisano 23 Wrzesień 200321 l No super, widać rękę mistrza Tigera z bitwy :)) Te postacie z tyłu i dążący przed siebie wojownik bardzo kojarzy mi się z Thorgalem. Następną gre zróbcie z nim :) bo to co wyszło w sklepach już z okładki mnie odrzuciło..
Napisano 23 Wrzesień 200321 l Ale bieda;) Dlaczego te duchy sa tak malo widoczne? Dodaj z 30-40% krycia [lol]
Napisano 23 Wrzesień 200321 l niet, niech sobie beda z tylu, jest git, juz ci pisalem, tylko tak dalej.
Napisano 23 Wrzesień 200321 l Ogólnie rewelka! po prostu kładzie wykonaniem... Jedyna rzecz która może nie jest \"po mojemu\", co nie oznacza że źle wygląda... bynajmniej... to takie mieszanie stylów. Pierwszy plan - lekko zgrafizowany, ostro cięty i kontrastowy A drugi plan - mięciutki, płnący, wibrujący... tak czy siak - podoba się :))
Napisano 23 Wrzesień 200321 l Jak Kris_R napisal o mieszaniu styli i spojrzałem pod tym kątem to mi się jeszcze bardziej praca spodobała :)) Gdyby wybrano temat drugiej bitwy 2D \"Noc. Wzrokiem duszy\" to byłby Twój :)
Napisano 24 Wrzesień 200321 l Klimat - wykonanie i kokorystyka po pristu miodzio podziwiam cie człowieku :d Pozdrawiam Giorgione
Napisano 24 Wrzesień 200321 l Tiger1313, wprawdzie już od jakiegoś czasu przestałem się interesować grafiką 2D, ale twoje prace mnie poprostu powalają !! masz niesamowity styl !! to jest piękne !! :D trzeba to oblać [piwo]
Napisano 25 Wrzesień 200321 l heh, czuje sie wzruszony... ATS Dark Elf ehh, nic tylko gratulowac... chyba sobie avatarka zmienie ;)... ehh, totalnie mroczny :D.