FunnyBunny Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Ale nie moge go zainstalować :/ Jest napis: ten pakiet instalacyjny nie możę być zainstalowany przez usuługę instalatora windows. Musisz zainstalować wersję dodatku service pack z nowszą wersją usługi istalatora windows. Czemu tak prosze pomóżćie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Zainstaluj ServicePack 2 do swojego windowsa xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyBunny Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Dzięki nawet wiem skąd ściągnąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 albo sp3 dla win2k i pisze się ściągnąłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 sciagnij ze strony microsoftu, chyba logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyBunny Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2006 ale czy to zajmuje 260 mb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eazy Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 ale czy to zajmuje 260 mb? dokładnie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyBunny Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2006 dzięki co ja bym bez tego forum zrobił LOLtaki tępy ... jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 nom Racja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart5 Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Tylko nie zdziw się kiedy przestaną ci działać niektóre gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi