Napisano 5 Wrzesień 200618 l Witam, niedawno ruszyla nowa stronka na ktorej mozna pobrac za free ciekawe materialy (w wiekszosci proceduralne) do Vraya. Wymagana jest darmowa rejestracja. http://www.vray-materials.de pozdr. S3b
Napisano 5 Wrzesień 200618 l niedawno ruszyla nowa Stare to :) każdy vrajowy (i nie tylko ;)) wyjadacz powinien już to znac. Swoją drogą żerżnąc bardziej sceny się nie dało xD
Napisano 5 Wrzesień 200618 l ja znam od paru dni :D btw. mi to wygląda na stronę jakiegoś wyłudzacza materiałów :)
Napisano 5 Wrzesień 200618 l ja znam od paru dni :D btw. mi to wygląda na stronę jakiegoś wyłudzacza materiałów :) to teraz mogą i inni wyłudzać - chyba że zbierze kolekcje, spakuje się i pójdzie w ...... ;)
Napisano 5 Wrzesień 200618 l zludzaco przyprzypomina mi chyba shadery z Maxwella ?? ;o A dlaczego mialaby nie przypominac - przeciez to ta sama idea;) to nie ta sama idea - nie chodzi o tworzenie stron z materiałami tylk o to brak kreatywności - zerżnięcie pomysłu na scene żywcem od maxwellowców - nawet nie ukrywając, dwa - stronka designem przypomina tą samą co mamy my, trzy - data wypuszczenia - w kilka tygodni po premierze maxwellowej stronki - mi to lata ale aż śmiesznie to wygląda.
Napisano 5 Wrzesień 200618 l hinuds zgadzam sie z tym w 100%, no ale kazdy robi to co uwaza. Mysle ze powinni wymyslic cos oryginalnego, a nie takie cos, bo sie od razu mi kojarzy sam weisz z czym...