-=S3B=- Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Witam, niedawno ruszyla nowa stronka na ktorej mozna pobrac za free ciekawe materialy (w wiekszosci proceduralne) do Vraya. Wymagana jest darmowa rejestracja. http://www.vray-materials.de pozdr. S3b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 niedawno ruszyla nowa Stare to :) każdy vrajowy (i nie tylko ;)) wyjadacz powinien już to znac. Swoją drogą żerżnąc bardziej sceny się nie dało xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 ja znam od paru dni :D btw. mi to wygląda na stronę jakiegoś wyłudzacza materiałów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 ja znam od paru dni :D btw. mi to wygląda na stronę jakiegoś wyłudzacza materiałów :) to teraz mogą i inni wyłudzać - chyba że zbierze kolekcje, spakuje się i pójdzie w ...... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 zludzaco przyprzypomina mi chyba shadery z Maxwella ?? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2006 A dlaczego mialaby nie przypominac - przeciez to ta sama idea;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 zludzaco przyprzypomina mi chyba shadery z Maxwella ?? ;o A dlaczego mialaby nie przypominac - przeciez to ta sama idea;) to nie ta sama idea - nie chodzi o tworzenie stron z materiałami tylk o to brak kreatywności - zerżnięcie pomysłu na scene żywcem od maxwellowców - nawet nie ukrywając, dwa - stronka designem przypomina tą samą co mamy my, trzy - data wypuszczenia - w kilka tygodni po premierze maxwellowej stronki - mi to lata ale aż śmiesznie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 hinuds zgadzam sie z tym w 100%, no ale kazdy robi to co uwaza. Mysle ze powinni wymyslic cos oryginalnego, a nie takie cos, bo sie od razu mi kojarzy sam weisz z czym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 rrr! :/ konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 a moze ma ktos zipa albo rara z tymi materialami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 thx napewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi