FunnyBunny Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 866 mhz512 ram32 pamięci na karcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Curious Labs Poser 6 Minimum System Requirements: Windows * Windows 2000 or XP * *** MHz Pentium class or compatible (*** MHz or faster recommended) * *** MB system RAM (*** MB or more recommended) * OpenGL enabled graphics card or chipset recommended (recent NVIDIA * GeForce and ATI Radeon preferred) * 24-bit colour display, 1024 x 768 resolution * 500 MB free hard disk space * Internet connection required for Content Paradise pół minuty w google. Teraz ty sprobuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyBunny Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Szukam ale nie ma :/ Wpisałem wymagania poser 6No i tam są jakieś stronki ale bezsensu.Dzięki sanki za wyrozumiałość. . .pół minuty w google . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 A od kiedy to się po polsku w google szuka? :> Requirements - magiczne słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Czlowieku najpierw naucz sie obslugiwac google. Mi to nawet pol minuty nie zajelo, wpisalem w przegladarce "curious labs poser 6 requirements" i na pierwszym miejscu wyskoczyla mi stronka z wymaganiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 trzy magiczne słowa dla google Minimum System Requirements + nazwa twojego ulubionego programu erwfed: net mi słabo chodzi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyBunny Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Ja zawsze ;-) nobo skąd mam widzieć jak jest po angielsku wyamagania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Zapamiętaj jedno - każdy producent na swoich stronach zamieszcza info o wymaganiach sprzętowych i innych. Wystarczy tylko wejść na odpowiednią stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 jesli nie wiesz jak jest po angielsku wymagania to 15sekund zajelo mi znalezienie w google stronki www.translate.pl gdzie jest slownik polsko-angielski Edit: Dziwne bo u mnie ta stronka dziala, ale jest ich duuuzo wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyBunny Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 dzieki znalazłem :DA http://www.translate.pl nie działa już:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 slowniki.onet.pl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 W google wpisz słownik polsko-angielski :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 dajcie juz spokój - na przyszłosc jak chcesz wiedzieć czy coś pojdzie na twoim pc to zainstaluj sobie i sprawdz - proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyBunny Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 SOrry że pisze ale tyllko 1 post.To nie jest takie łatwe. Kupiłem NFS: mw za 120 zł i teraz leży na półce bo się tnie lul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi