Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Na jednej z dzikich plaż, w cieply i sloneczny dzien sposrod morskich fal wylania sie piekna bogini Afrodyta. Kladzie sie na paisku i zaczyna odczuwac i poznawac nasz cudowny swiat....

Witam!!!

Po dlugich rozmyslaniach zdecydowalem sie dolaczyc do bitwy. W poprzedniej nie starczylo mi zapalu i mam nadzieje, ze w tej edycji mi go nie zabraknie.

Za temat wybralem sobie "Narodziny Afrodyty". Jak bedzie wygladac scena: mniej wiecej napisalem to we wstepie (choc sam jeszcze nie jestem pewien co do wielu rzeczy). Nie bede nikigo oszukiwal i powiem, ze chcial bym to zrobic w prawdziwie playboy'owski stylu :). Najwieksze obawy mam co do wymodelowania twarzy Afrodyty bo jak mi nie wyjdzie to bedzie to najbrzydsza bogini we wszechswiecie :)

Szkicu nie bedzie ale juz niedlugo wstawie model ciala (bo juz nad nim pracuje).

Pozdrawiam innych uczestnikow bitwy i zycze powodzenia!!!

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

jak obiecalem tak tez robie. oto wstepny modelling ciala bogini :) jest troche niedociagniec np. plecy i palce u nog bo tego jeszcze nie zdazylem zrobic

bede wdzieczny za kazdy komentarz na temat zaokraglen mojego modelu. licze na wasza krytyke i pomoc

Napisano

czy to jest wg. tutoriala joanny d'arc? bo proporcje troche dziwne. spróbuj się kierować zdjęciami kobiet.

(tyłek za duży nogi za chude i za krutkie, barki za szerokie, i kolana za bardzo wcięte)

Napisano
czy to jest wg. tutoriala joanny d'arc?

Aniu kazdy za swego czasu musial przez niego przejsc..

Napisano
  • Autor

o kurde .... wszyscy macie racje! Zgadzam sie ze dupcia jest nie taka i inne rzeczy tez nie. Nogi specjalnie skrocilem bo wydawaly mi sie za dlugie :) i tu znowu uklon w wasza strone zaiste jest to Joanna Dark, niestety innych referek nie mam a szukalem juz kilka razy i nic co bo mi pasowalo nie znalazlem. Czekam teraz na pomoc od Mastera bo z jego wypowiedzi wynikalo za moze sie podzielic jakimis referkami...

Napisano

wpadnij na jakąś strone xxx, od pyty tam referek...

Napisano
  • Autor

moze i jest tam duzo referek ale nie w takich pozycjach o jakie mi chodzi :)

Napisano

oj tam, pozycje to takie tam odchodzą że głowa mała... sam napisałeś że w plejbojowym stylu chciałbyś zrobić scene.

Napisano
  • Autor

no ale najpierw musze miec jakis wzor ciala w normalnej stojacej postaci do wymodelowania zeby go dopiero pozniej w odpowiednia poze ustaiwc.

Napisano

rozumiem rozumiem, polecam jakąś książke o anatomi bąć strone, duze tego w sieci wiec pewnie problemu ze znalezieniem nie bedziesz mial. a co do tyłów pci pieknej to polecam poślady nicole kidman z filmu kubricka "oczy szeroko zamkniete". I_D_E_A_L_N_E są, wiecej, piękne! Pięknie, piękne! Ideał kobiecych pośladredsów!

Napisano

Polik -> witam w Bitwie i powodzenia życzę! Pamiętaj o zachowaniu symboli mitu ;)

Napisano
  • Autor

Witam ponownie!

Dzieki uprzejmosci kolegi Mastera Kielbastera moglem zaczac modelowac nowe bardziej realne cialo do prawdziwych fotek. Co wyszlo sami zobaczcie.

Prosze was o wytykanie mi bledow, tylko tak dosyc sprecyzowanie jesli mozna :) Mi sie wydaje ze biodra sa troche za duze, nogi jakies chyba za chude a reszta to sam juz nie wiem bo mi sie juz w oczach przewraca od tego wpatrywania sie w monitor.

Pozdrawiam!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności