mrucek Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Szukam programu, którym można osiągnąć taki efekt: ten drugi plakacik czyli złożenie jednego zdjęcia z kilkuset innych małych... Szukanie o tyle jest trudne,że nie wiadomo jak tego szukać, co wpisać w przeglądarke czy wyszukiwarke.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 w photoshopie jest chyba taki filterek tylko tereaz nie powiem jak sie nazywa, bo render zapodalem i mi komp muli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrucek Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2006 no dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Andrea Mosaic - kilka kliknięć i gotowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 a ja mam podobny zeszyt do matmy, tyle że z jakimś jeziorkiem %-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi