wizz Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Model czaszki, zęby już troche poprawiłem ale nie chciało mi sie renderować od nowa :P Piszcie co jest nie tak bo już chce ją zamapować i wysłać do mudboxa :) pozdrawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 podbrodek zawsze wydawal mi sie zawsze bardziej szpiczasty, a oczodoly puste siekierap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Witam!! jak bedzie w mudboxie to super :) bardziej bys mu luki brwiowe uwydatnil :) rzuchwa nos rewelka :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 a w czym modelowales od poczatku? Model wypas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Modelik robiony jest w XSI, niestety wygodniej unwrap jest zrobić w modo więc oto i on :| nie jest perfekcyjny ale chyba ujdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2006 tak lekko maźnięty :) ciąg dalszy za tydzień :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dsmaxman Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Moja drobna sugestia - widzę, że powstaje ładny i szczegółowy model, więc warto by było uwzględnić kwestię kanału na nerw wzrokowy wewnątrz oczodołu :) A model jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Jeżeli chodzi o otwory ;), w oczodole rzeczywiście brakuje wejścia do kanału nerwu wzrokowego, dwóch szczelin oczodołowych, jama nosowa również powinna być "pusta", ewentualnie mogłoby być widać małżowiny nosowe. Jeżeli by iść w szczegóły, brakuje otworu podoczodołowego i bródkowego. Zęby pewnie poprawiłeś, bo te które są na screenach wyglądają trochę dziwnie. Jedyne, które przypominają prawdziwe to siekacze. A jako dentysta największą uwagę zwracam oczywiście na zęby ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi