Napisano 10 Wrzesień 200618 l Model czaszki, zęby już troche poprawiłem ale nie chciało mi sie renderować od nowa :P Piszcie co jest nie tak bo już chce ją zamapować i wysłać do mudboxa :) pozdrawiam :P
Napisano 10 Wrzesień 200618 l podbrodek zawsze wydawal mi sie zawsze bardziej szpiczasty, a oczodoly puste siekierap
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Witam!! jak bedzie w mudboxie to super :) bardziej bys mu luki brwiowe uwydatnil :) rzuchwa nos rewelka :) pozdro
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Autor Modelik robiony jest w XSI, niestety wygodniej unwrap jest zrobić w modo więc oto i on :| nie jest perfekcyjny ale chyba ujdzie :)
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Moja drobna sugestia - widzę, że powstaje ładny i szczegółowy model, więc warto by było uwzględnić kwestię kanału na nerw wzrokowy wewnątrz oczodołu :) A model jest super!
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Jeżeli chodzi o otwory ;), w oczodole rzeczywiście brakuje wejścia do kanału nerwu wzrokowego, dwóch szczelin oczodołowych, jama nosowa również powinna być "pusta", ewentualnie mogłoby być widać małżowiny nosowe. Jeżeli by iść w szczegóły, brakuje otworu podoczodołowego i bródkowego. Zęby pewnie poprawiłeś, bo te które są na screenach wyglądają trochę dziwnie. Jedyne, które przypominają prawdziwe to siekacze. A jako dentysta największą uwagę zwracam oczywiście na zęby ;)