Lukx Napisano 25 Wrzesień 2003 Napisano 25 Wrzesień 2003 Witam mam taki problemik z brazilem scenka brazila no i scenka vraya jak widac ciemno jest w brazilu. Znacie jakies sposoby na rzojasnianie wnetrza
Gość User190 Napisano 25 Wrzesień 2003 Napisano 25 Wrzesień 2003 Musisz zmienić ustawienia materiałów, względnie ustawienia renderera!!!
cochise Napisano 25 Wrzesień 2003 Napisano 25 Wrzesień 2003 Ustaw w photonach bounces conajmniej z 6, a w luma server w bounces daj 2 wtedy sie regathering wlacza.
Lukx Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Napisano 27 Wrzesień 2003 sorka le gdzie sie ustawia \"Ustaw w photonach bounces \"
fotoas Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 pokaz co poustawiales, to powiem ci co zmienic fotoas
Gość User190 Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 Nie wiem, czy zauważyłe¶, ale wła¶nie w ten sposób rozbudzasz lenistwo w ludziach!! (via rozmowa na warsztatach :) )
fotoas Napisano 5 Październik 2003 Napisano 5 Październik 2003 zadne lenistwo !! trudno jest gadac jak sie nie widzi co tam sie poustawialo, bo jest kilka powoduf i nie mam zamiaru strzelac jak idiot niech sie ludzie ucza wyslawiac i przedstawiac problem czytelniej to si ebedziemy szybciej dogadywac sprawniej dzialac lenistwo i tak jest, szczegolnie tu na forum jest to dos mocno namacalne fotoas
Gość User190 Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Ech, no niech Ci będzie... przeczytałem ostatnio twój artykulik w 3D - pisanie idzie Ci lepiej niż mówienie.. zwłaszcza w takim stanie ;) Hehehhee... teraz Cie bede dojezdzal ;)
PENdzel Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 To sa 2 rozne sceny hehe a nie jedna i ta sama - na pewnym forum sa pliki do pobrania ale z pewnych wzgledow link tam przekaze na u2u - jest tam dokladna analiza tych 2 scen...
KAIN Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 hehe\" pewnych względów \" ciekawe jakich... ;);););) pozdro KAIN
Rekomendowane odpowiedzi