Napisano 14 Wrzesień 200618 l Ma ktoś moze jakieś fajne czcionki do softimage 5.1??ściągałem jakieś z neta i instalowałem w systemie ale one nie działają poprawnie w softimage..to muszą być jakieś czcionki 3d..
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Autor tak chodzi mi o zwykły tekst. Jak wprowadzasz tekst w softimage to tak jak w każdym programie możesz wybrać sobie czcionke a te standardowe w są beznadziejne
Napisano 17 Wrzesień 200618 l nie wiem jak softimage ale max np korzysta z normalnych fontow ktore masz w systemie, nie specjalnych 3d, mysle ze softimage robi podobnie wiec sciagnij sobie jakies zwykle czcionki (.ttf itd)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Autor nie wiem jak softimage ale max np korzysta z normalnych fontow ktore masz w systemie, nie specjalnych 3d, mysle ze softimage robi podobnie wiec sciagnij sobie jakies zwykle czcionki (.ttf itd) Teoretycznie softimage też korzyxta z systemowych czcionek ale jednka nie wszystkie je rozróżnia. Ściągnąłem kilka, zainstalowałem w systemie i jak wybieram je w softimage to wszystkie nowe zainstalowane są takie same.....