maciekG Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 taki sobie łobrazeczek.. jak chęci nie opuszczą mnie to jeszcze bedę go męczył dalej
leszek_lenia Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 ładne, tylko przod tego statku wydaje sie płaski....
yookeer Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 moze zacznij od dorobienia prawej strony, bo przez to ze sciales jego skrzydlo to wszytsko wyglada dosc hmm malo kompozycyjnie...
giorgione Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 mi sie troszkę lewy góry róg nie podoba - trochę płaski jakiś taki :/ Ale klimat pracy jest i po prawej stronie nieźle głębię wydobyłeś :) pozdr giorgione
Synthax Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 Maciek dobierasz świetną kolorystyke. Ale może powyostrzaj co nieco. Kontrasciki twarde miekkie :)
mant-raz Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 no ogolna kompozycja fajna, statek wymaga dopracowania chyba, jest malo "ajkeczing" ;)
Jonasz_Real Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 Przód tego statku wygląda mi na wycieńczonego wieloryba, "nie męcz zwierząt". :D
maciekG Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 heja dzieki za komenty..;przydaly sie :) odkurzylem rysunek i troche go jeszcze zaczalem dlubac zastanawiam sie teraz nad wywaleniem statku..nie wiem czy to nie wyjdzie rysunkowi na dobre :) ps. co to halo :)?.. pewnie jakas gra..:) pzdr
Rekomendowane odpowiedzi