Napisano 16 Wrzesień 200618 l taki sobie łobrazeczek.. jak chęci nie opuszczą mnie to jeszcze bedę go męczył dalej
Napisano 16 Wrzesień 200618 l moze zacznij od dorobienia prawej strony, bo przez to ze sciales jego skrzydlo to wszytsko wyglada dosc hmm malo kompozycyjnie...
Napisano 17 Wrzesień 200618 l mi sie troszkę lewy góry róg nie podoba - trochę płaski jakiś taki :/ Ale klimat pracy jest i po prawej stronie nieźle głębię wydobyłeś :) pozdr giorgione
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Maciek dobierasz świetną kolorystyke. Ale może powyostrzaj co nieco. Kontrasciki twarde miekkie :)
Napisano 17 Wrzesień 200618 l no ogolna kompozycja fajna, statek wymaga dopracowania chyba, jest malo "ajkeczing" ;)
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Przód tego statku wygląda mi na wycieńczonego wieloryba, "nie męcz zwierząt". :D
Napisano 2 Październik 200618 l Autor heja dzieki za komenty..;przydaly sie :) odkurzylem rysunek i troche go jeszcze zaczalem dlubac zastanawiam sie teraz nad wywaleniem statku..nie wiem czy to nie wyjdzie rysunkowi na dobre :) ps. co to halo :)?.. pewnie jakas gra..:) pzdr