Napisano 17 Wrzesie艅 200618 l Witam tym razem postanowi艂em namalowa膰 posta膰 od podstaw w miare kr贸tkim czasie, chcia艂em cos w stylu azjatyckim dlatego te r贸偶e i wzorki. W sumie jakies 9 godzin. Z referek korzysta艂em przy ga艂臋ziach wi艣ni reszta moja. C&C please to moze jeszcze cos poprawie. 聽
Napisano 17 Wrzesie艅 200618 l 9 godzin...... o jej mi by po 1 godzinie sie odechcia艂o... :D jesli juz chcesz cos poprawiac to popraw w艂osy i usta.. jakos tak nienaturalnie mi to wygl膮da..pzdr
Napisano 18 Wrzesie艅 200618 l Autor Podobie艅stwo przypadkowe, jezeli korzysta艂bym z referki tego o kim my艣lisz zapewniam ze dwa razy by艣 sie nie zastanawia艂 :PP
Napisano 18 Wrzesie艅 200618 l Autor Nie wiem o kogo chodzi pytaj siwego albo jakichs dziewczyn, nie ogladam film贸w z tamtych region贸w :)
Napisano 18 Wrzesie艅 200618 l Jak sie czepiac to sie czepiac :P przy lewym oku jest za duze wciecie (ten pasek wzdluz nosa) nos troche krzywy ale chyba taki ma byc ;) i przedzialka miedzy wlosami sprawia ze glowa wyglada jak by byla plaska. 聽 Mimo wszystko podziwiam i gratuluje bo wiem ile kosztuje zrobienie takiej pracki.
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto