kazziu Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 Witam tym razem postanowiłem namalować postać od podstaw w miare krótkim czasie, chciałem cos w stylu azjatyckim dlatego te róże i wzorki. W sumie jakies 9 godzin. Z referek korzystałem przy gałęziach wiśni reszta moja. C&C please to moze jeszcze cos poprawie.
leszek_lenia Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 9 godzin...... o jej mi by po 1 godzinie sie odechciało... :D jesli juz chcesz cos poprawiac to popraw włosy i usta.. jakos tak nienaturalnie mi to wygląda..pzdr
siwy Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 Ten gościu jakoś znajomo wygląda. Może to jakaś gwiazda bolywoodu
kazziu Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Napisano 18 Wrzesień 2006 Podobieństwo przypadkowe, jezeli korzystałbym z referki tego o kim myślisz zapewniam ze dwa razy byś sie nie zastanawiał :PP
polka dot Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 czekaj czekaj, no powiedz to nazwisko bo nie zasnę :D
kazziu Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Napisano 18 Wrzesień 2006 Nie wiem o kogo chodzi pytaj siwego albo jakichs dziewczyn, nie ogladam filmów z tamtych regionów :)
wd44 Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Jak sie czepiac to sie czepiac :P przy lewym oku jest za duze wciecie (ten pasek wzdluz nosa) nos troche krzywy ale chyba taki ma byc ;) i przedzialka miedzy wlosami sprawia ze glowa wyglada jak by byla plaska. Mimo wszystko podziwiam i gratuluje bo wiem ile kosztuje zrobienie takiej pracki.
Rekomendowane odpowiedzi