Napisano 17 Wrzesień 200618 l Witam tym razem postanowiłem namalować postać od podstaw w miare krótkim czasie, chciałem cos w stylu azjatyckim dlatego te róże i wzorki. W sumie jakies 9 godzin. Z referek korzystałem przy gałęziach wiśni reszta moja. C&C please to moze jeszcze cos poprawie.
Napisano 17 Wrzesień 200618 l 9 godzin...... o jej mi by po 1 godzinie sie odechciało... :D jesli juz chcesz cos poprawiac to popraw włosy i usta.. jakos tak nienaturalnie mi to wygląda..pzdr
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Autor Podobieństwo przypadkowe, jezeli korzystałbym z referki tego o kim myślisz zapewniam ze dwa razy byś sie nie zastanawiał :PP
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Autor Nie wiem o kogo chodzi pytaj siwego albo jakichs dziewczyn, nie ogladam filmów z tamtych regionów :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Jak sie czepiac to sie czepiac :P przy lewym oku jest za duze wciecie (ten pasek wzdluz nosa) nos troche krzywy ale chyba taki ma byc ;) i przedzialka miedzy wlosami sprawia ze glowa wyglada jak by byla plaska. Mimo wszystko podziwiam i gratuluje bo wiem ile kosztuje zrobienie takiej pracki.