Napisano 21 Wrzesień 200618 l Witam, interesuję się grafiką od dłuższego czasu niestety do tej pory bardzo biernie... Dopiero teraz zdobyłem się na odwagę żeby coś ’naskrobać‘. Wybór tematu pierwszej poważniejszej pracy był w zasadzie oczywisty, wszakże mężczyźni myślą o kobietach średnio kilka razy na minutę :) Nie proszę o wyrozumiałość, tylko o konstruktywną krytykę, za którą z góry dziękuję.
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Postać wyszła w sumie poprawnie, więc to na +, ale kolory niezbyt ciekawe
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Miejscami trochę płasko. tułów patrzy barzdiej w widza niż ręce i głowa. Ale i tak jak na 1 raz to super.
Napisano 21 Wrzesień 200618 l całkiem całkiem...rzeczywiscie troche płasko...powinieneś popracować nad światłocieniem...ale martwi mnie inna rzecz..to wygląda na pracke prosto ze zdęcia:/ takie mam wrarzenie...jeśli sie myle to przepraszam. pozdrawiam!
Napisano 21 Wrzesień 200618 l nie no prosto ze zdjęcia nie poszło :) jako dowód dołączam wcześniejszą wersję:
Napisano 22 Wrzesień 200618 l no to dobrze:D...w takim razie zostraje jeszcze ten światłocień;p Pozdrawiam!
Napisano 23 Wrzesień 200618 l yookeerowi chodzilo chyba o linka do referki :) a co do twojego dziela to jest bardzo ladne oby tak dalej