RadX Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 ON JEST W KLu ! ON JEST W KLu ! ON JEST W KLu ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 wow piekne sczegolowy szkic az oczka bola i z orbit wylaza swietny pomysl i klimacik z nog rzuca brawo czekam na wiecej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 dziękuje piknie za commenty... Rad...pomyliłeś się...\"my jesteśmy w KLu\" bo jeszcze Ander :P Zrobiłem górę...męczyłem się od 6 rano...:] pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 teraz wszystko zalezy od tego jak zrobisz glowną postać...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 troszkę brakije mi peryspektywy w kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 Originally posted by boowa troszkę brakije mi peryspektywy w kolorze tzn?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Mi sie wydaje ze powinienes sie pobawic swiatlem i cieniem, ale nie dla pojedynczych objektów tylko dla calej sceny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 spoko spoko...będzie tyle że pod sam koniec...:] jak jush wszystkie elementy posklejam...a zostały jeszcze tylko 3...:) pozdrawiam...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 fajna liczba postow :D 1111 buahah smieszne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 UPS fakt SORRY Ander ONI SĄ W KLu !!! ONI SĄ W KLu !!! ONI SĄ W KLu !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Phantom --> ty sie chlopie zarzniesz z tym rysunkiem chyba :D:D...ale jak dla mnie to cud miod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 Dzięki Bremen...a co do zarżnięcia...to jest to pewne wyjście...:] ale najpierw obowiązki przed przyjemnościami... Updat :D jeszcze podłoga...nad którą cały czas rozmyślam i sam szaleniec...nad którym tesh nie wątpliwie rozmyślam :P pozdrawiam zaglądających [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Gdzies mi sie tu gubi perspektywa mimo iz komory mogłyby wskazywac na jej istnienie,byc moze jak juz zaczniesz sie bawic swiatłocieniem to problem zniknie, ja jednak nie przesadzalbym z szczegółowościa tego co dalej bo moze Ci sie pracka płaska zrobic. Poza tym niezła robota, naprawde świetna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Może dlatego - że wszystkie pojemniki są tego samego koloru i nasycenia :D Pracuj dalej Phantom :d czekam na dalsze rezultaty :D Pozdr Giorigione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 pracuje pracuje...tyle że jush mało czasu zostało :( co do perspektywy to nie wiem co powiedzieć w tej fazie działań...poprawie to może wedle możliwości...czyli pod koniec :) dzięki za commenty :] pozdro...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 no ta perskektywa a raczej jej brak w pozostalych elementach troche przeszkadza a pomysl fajny i mile wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Generalnie i taki ciemniak fajnie wygląda a podłóżka musi być laboratoryjna błyszcząca i śliska. ps.Gior chyba ma rację pociemnij te pojemniki z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 Kosmetyka na sam koniec...:D zrobi się jeszcze z tego bajzlu dzieło sztuki :P a tak w międzyczasie sam \"szaleniec\" :) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Szkic był bardzo udany, ale im dalej... tym bardziej odczuwam lekki zawód. Cóż, poczekam na finał- może jeszcze przekonam się do tej propozycji. Na razie jest trochę tendencyjnie. Mimo wszystko podziwiam za cierpliwość i precyzję w kolorowaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Październik 2003 Share Napisano 13 Październik 2003 Szaleniec jest spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 Tylko dlaczego cień na ramieniu u plecach przebiega tak regularnie, skoro ma tyle fałd na koszuli:D?? Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 Nie wiem czy juz ktos pisal...ale wydaje mi sie ze te zielone swiatlo od tych komor powinno dawać wieksze odbicia na obiektach obok... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Październik 2003 Autor Share Napisano 14 Październik 2003 malika zgadzam się z Tobą :) Nie za koniecznie mi szło z tą bitwą...zwłaszcza że sam nie wiedziałem za koniecznie co złego robie :] Ale myśle że brak wzorowaniem się referencjami będzie dostatecznym błędem i nauczką dla mnie :) Gior...Ciii...:P nikt nic nie widział :) Pablo - mash racje i nie wszystko zależy od gustu :] A to taka pre finalna wersja...bo może w między czasie coś mnie jeszcze oświeci :) Sorki za mocną kompresje ale niestety FTP nie czynny...:( pozdrawiam...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 Odczuwam dziwne wrazenie ze ta pracka jest zbyt ciemna i zbyt zielona :/...jakos tak malo innych kolor poza czarnym jest i pracka wydaje sie zbyt ciemna a zielen bijaca od tych pojemnikow jest zbyt mocna. I czemu do cholerci one sie tak swieca ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 właśnie dobrze mi sie to podoba nadaje klimatu tej pracy - tylko popraw je troszkę - bo na razie są zbyt płaskie - to samo tyczy się rur :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Październik 2003 Autor Share Napisano 14 Październik 2003 Jush wyjaśniam czemu te cholerstwa się świecą...bo to jest płyn fosforyzujący...a wymysł taki miał Anderton...:) gior...spróbuję...znaczy się popróbuję :D w zależności czy czasu starczy :] pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 Zastanawiam się czy na pewno dobrym pomysłem było użycie wściekle zielonego koloru dla płynu wewnątrz tych pojemników. Przez to cała scena wyszła Ci zielona- dla fanów tego koloru jest to jak najbardziej w porządku- u mnie budzi raczej mieszane uczucia ;/ Pomyślałam, że jakby zamiast zielone, te pojeminki wypełnione były białą, półprzezroczystą cieczą możnaby wydobyć z tej pracowni więcej szczegółów, różnic w materiałach, z jakich są wykonane poszczególne elementy wyposażenia. Ponadto byłaby możliwość zróznicowania kolorów, umiejscowienia jakoś inaczej źródeł światła. Po głowie mi chodzi wygląd laboratoriów w filmie \"Solaris\"... Właśnie tak sobie wyobrażałam rozwinięcie szkicu. Bardziej by mi się wtedy podobało. Teraz- czuję niedosyt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 14 Październik 2003 Share Napisano 14 Październik 2003 Może rzuć spot lighta wzdłuż komór, żeby lewą część trochę zaciemnić a wyeksponować szaleńca i jego.. muzy ;) Fajny billboardzik \'Navarro\' po prawej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Ja bardzo lubię ZIELONY HIHIHIHI :P Ale płaszyk to on powinien mieć ładny,pracowniany BIAŁY !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 16 Październik 2003 Autor Share Napisano 16 Październik 2003 spadaj...nawet w założeniu kitel nie miał być biały !! Ten kolor właśnie źle mi się kojarzy z pracowniami...Gawin, Wielki Shu, Nasadzalska, Grabarz...nigdy !! Biel jest zła !! :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Powinienes puscic cienie pod i za rurami gdzies o 100% dłuższe i zaczerniające lae nie kompletnie. Postaraj sie wyważyć cieniowanie bo tylko do tego sie czepic mozna.W ciemnych punktach mozesz dodac jakies diody czy coś dla klimaciku :) Aha proponuje zeby lampy nie rzucały plam światła dookoła siebie tylko raczej ostre reflekty i smużki wąskie na obiektach w zasięgu światła, jesli to metalowe czesci to wiesz jak one reaguja na światło. Dobre cieniowanie naprawde zudo zrobi tej pracy dobrego :) Bo jest poprostu świetna :) Tak trzymaj popracuj i powodzenia [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Bardzo fajne, fajnie powychodziły te wszystkie rury i wentylatory, Tylko niewiem czemu ale mi sie nasuwa taka historyjka, że ten koleś to najemnik(czy coś w tych klimatach), któremu jakiś doktorek zaglutował ukochaną, gdybyś nie pisał nie domyśliłbym się raczej, że to naukowiec... Jeżeli nie biały to moze chociaż seledynowy kitel ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 17 Październik 2003 Share Napisano 17 Październik 2003 brawo klimacik piekny pomysl tez niebylejeaki bomba styl bardzo ciekawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 27 Październik 2003 Autor Share Napisano 27 Październik 2003 Finał... przejadł mi się ten zielony color...w sumie nic znacznie się nie zmieniło oprucz samej kosmetyku...:) pozdrawiam...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 moim skromnym zdaniem:D zielony buł o niebo lepszy - ale dobrze że chociaz te cienie i odblaski dałeś :D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 A mi się takie kolory bardziej podobają. Przynajmniej pierwsze wrażenie mam dużo lepsze. Trochę szaleniec się \"schował\" w calej pracy i podłoga po lewej (ta bliżej nas) lekko gubi perspektywe - czasem wydaje mi się, że to półka a nie podłoga. Ale ogólnie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 Moje spostrzezenie jest takie: uspokoiłes prace i zmieniłeś tonacje na bardziej zrownoważona. Dla oka jest jak najvardziej ok ale dla tematu i odbioru pracy troche na odwrot. Na prace patrzy sie przyjemniej ale teraz odieram to bardziej jako calkiem fajne s-f niz szalenstwo kleczacej osoby etc. Blinki na lampach robia dobrze ale kosztem mocy żarówek (wierz mi studiuje elektortechnike ;) ) Lepiej by to wyszło gdybys skontrastował obecna barwe lamp z zacienieniem miejsc do ktorych swiatło butli potencjalnie w lini prostej nie dochodzi dajac ostrzejsze cienie od strony zbiorników dając ostre reflekty światła od strony lamp i monitorów. Poza tym leander ma racje co do perspektywy podłoga ja troche gubi.Poza tym praca jest bardzo fajna, szczegolnie ze fajnie zes s-f w to władował :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 Moim skromnym zdaniem zmiana koloru wpłynęła bardzo pozytywnie na odbiór pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 dzięki wam wszystkim... Leander - owszem mash racje co do perspektywy...ale ja jeszcze za cienki jestem w te klocki :) To nie moja liga poprostu :P Tiger co do elektrotechniki to się nie bój ja kończe elektronike :P Tyle że technikum nie high school :P Dzieki za comment...:) malika - big thanks :) pozdrawiam...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 Elektrotechnika fuj fuj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 a mnie sie podoba jakos tak bardziej przejrzyste i głębokie, super a niebieski dobry formalina jest chyba przezroczysta :) a niebieski jest bardziej przezroczysty od zielonego... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 bardzo komiksowe, bardzo szczegolowe, mniej zielone, bardzo mile:):P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi