Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Otoz mam problem który dręczy mnie już od wersji 1.47 Vraya (teraz mam wersje 1.5 RC2 pod maxa 8). Chodzi o to że po instalacji Max nie chce ładować poszczególnych pluginów tego rendera, są to miedzy innymi: VraySky, VrayFastSSS, VraySphere, VRayPlane i jeszcze kilka innych wczesniej olalem to bo wszesniejsza wersja 1.47 byla pod maxa 6 i pomyslalem ze to problem kompatybilnosci, ale teraz jak zainstalowalem tego pod maxa 8 to mnie szlak trafil ze mi wywala blad przy ladowaniu tych pluginów. Blagam pomozcie mi. Bede naprawde wdzieczny jesli mi pozwolicie zaoszczedzic troche wlosow na glowie, bo teraz to juz je z nerwo rwe naten problem :p. Pozdrawiam i z gory dzia za pomoc

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

może spróbuj wywalić wszystko co jest z vraya i wtedy na nowo zainstalować, być może nie instalator nie podmienił prawidłowo plików i teraz stara wersja vraya chce wczytać pluginy do nowszej wersji

Napisano
  • Autor

heh, spoko spoko. Tobyla pierwsza czynnosc jaka zrobilem. Wywalilemcaly folder Vrayplugins w katalogu z pluginami oraz pluginy Vraya lezace luzem w katalogu PLUGINS. Nastepnie wywalilem z glownego katalogu DLL - ki. orazVray Spawner i VraySerwer oraz plik konfiguracyjny i nic to nie dalo:(:(:(. Kicha no. Walcze z tym i walcze.

Napisano

może masz dwie ścieżki zapisane w ustawieniach (maxa) do tego samego katalogu gdzie instalujesz vraya. wtedy próbuje go max załadoać dwa razy i ...... skasuj jedną ścieżkę i będzie dobrze.