Napisano 24 Wrzesień 200618 l Tak chcialem wam pokazac jak ja twordze moje prace, wiec bede tutaj pokazywal :P Oto rysunek kobiety. Co jakis czas bede dawal screeny z pracy i obczaicie co sie zmienia. Oczywisicie rysunek bez refki, calkowicie moj pomysl. Jak macie jakies sugestie to slucham.
Napisano 24 Wrzesień 200618 l no widze że też założyłeś swój WIP. kobietka całkiem fajna...wydaje mi się tylko że szyja jest za gruba...no ale anatomia to nie jest moja najmocniejsza strona:) no nic...i tak będe czekał na postępy prac. Pozdro
Napisano 24 Wrzesień 200618 l U mnie anatomia tez raczej kiepsko ale wiesz co?...wez jakas refeke jednak...
Napisano 25 Wrzesień 200618 l Autor Zapamietac: poprawic szyje, jest za gruba :) Przysloni sie ja wlosami i nada wiekszy Cien :) Trzeba jeszcze dlon zmienic bo tez jest za mala :) I te piersi tez jakos tak szaleja ze nie moge uzyskac takiego ksztaltu zebym byl zadowolony. No nic teraz trzeba do szkoly leciec. Czekam na dalsza krytyke. Pozdrawiam serdecznie wszystkich :)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Autor Zmiana konceptu bedzie :) Cos mi nie pasuje w tej pozycji wiec ja troche przestawie jak bede mial czas siasc do kompa i porysowac :P Teraz lecim na Szczecim czyli do szkoly. I ta szyje porpawie :)